Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőn nem az ifjú pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőn nem az ifjú pár ízlése hanem a vendégeké a fontosabb?

Figyelt kérdés
Unokanővéremnek októberben lesz az esküvője. De már most kitört a családi háború. Az unokatesóm és a leendő férje egy szusi étteremben ismerkedtek meg. Mivel nagy rajongói ennek az ételnek ez lesz a lakodalmi menü. Az én családom nagyon várja, de több nagynéni - úgy értem mindkét oldalon - meg más rokon már lázadozik. Hogy micsoda dolog ilyen "sz@rt" felszolgálni egy esküvőn. Mondják mindezt úgy, hogy soha életükben nem kóstolták. Miért ilyenek az emberek? Miért nem tudják felfogni, hogy azon a napon nem ők a főszereplők? Majd eszik húslevest mag rántott húst otthon :) Szerintetek?

2013. júl. 7. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
92%

Nevessen csak a válaszokon, majd nem fog nevetni, mikor az esküvőjén fancsali képpel ülnek a vendégek, majd 11 körül mindenki hazaszállingózik, emrt éhes.

Még ha szeretném is a sushit, akkor se szeretném egész este csak azt enni.

Pl én szeretem a májashurkát, de ha egy esküvőn csak májashurka lenne, biztos nem tetszene.

2013. júl. 8. 09:44
 42/80 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy az is egy alternatíva ha egy étteremben lenne és japán hangulatú lenne. És nem a szusin lenne a fő hangsúly,de aki meg akarja kostolni az megteheti (!) és nem kötelezően kell....

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem ilyenekkel egy nagyon hangulatos esküvő lehetne,sokkal hangulatosabb mint egy szusibár.

2013. júl. 8. 09:48
 43/80 anonim ***** válasza:
92%

Majd biztos nagy buli lesz, ha a vendégség bizonyos százaléka korgó hassal ücsörög :)

De jó szórakozást :)

2013. júl. 8. 09:50
 44/80 anonim ***** válasza:
96%

Szia! Nekem egy középkori esküvőm lesz,középkori és viktoriánus ételek lesznek felszolgálva. DE lesz pörkölt is és rántott hús/sajt is,mivel nem szeretném ha bárki éhes lenne. Mikor elvittük a meghívókat,vittünk étlapot, és megkérdeztük,hogy találnak e fogukra valót.

Nem várom el mindenkiről,hogy megegye a sült kappant és társait :)

2013. júl. 8. 10:05
 45/80 anonim ***** válasza:
96%

én szeretem a szusit, de ha csak azt ehetnék egész este, forogna a gyomrom...

Én azt tanácsolom, h menjenek csak a saját fejük után. Rendezzenek szusi vacsorát, haragudjanak a vendégeikre, mert húzzák a szájukat, és hazamennek éhesen, haragudjanak mindenkire és maradjon annyi emlékük az egész esküvőről, h ez az ország maradi és gonosz.

Másik opció, h kicsit toleránsabbak és megnézik h mit adnak a vendégeknek enni, és egy szép emlék lesz a dolog, mert mindenki jól érzi magát.

ha ők csakazértis az árral szemben akarnak úszni hajrá, de nem értem mire jó h direkt "ellenségeket" szereznek.

2013. júl. 8. 10:06
 46/80 anonim ***** válasza:
95%
Az hogy az esküvő az ifjú pár napja az olyan dolgokra terjed ki, hogy például azt hívnak meg, akit ők akarnak és nem akiket "muszáj" a szüleik szerint, olyan ruhát vesznek fel, ami nekik tetszik, olyan típusú esküvőt tartanak ami hozzájuk közel áll (templomi és/vagy polgári), olyan helyszínen ami nekik tetszik stb. De amivel a vendég közvetlenül találkozik, abban illik tekintettel lenni a vendégre a legfontosabb ebből a szempontból a kaja és a pia (hogy több féle legyen) és valamilyen szinten a zene (emészthető legyen nagyjából mindenkinek). Tehát van, amiben a pár akarata a döntő és van, amiben igazodni kell a vendégekhez is.
2013. júl. 8. 10:15
 47/80 anonim ***** válasza:
3%

Oké, tegyük fel, hogy a kérdező unokatesója meghajlik a nép akarata előtt, és valami rántottat kínál.

Szerintetek ha majd az unokatesó és a férje elmennek valaki másnak az esküvőjére, ott lesz szusitál a sok kaja mellett? Elvégre ők vendégek lesznek, akkor nekik ez jár, nem?

2013. júl. 8. 11:06
 48/80 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ők, a sushin kívűl minden ételt utálának, amit egy esküvőn felsozlgálni szoktak. Nem arról van szó, hogy midnen vendégnek a kedvenc kajáját kell felszolgálni, mert akkor aztán lenne szilvásgombóctól rakottkrumplig minden, hanem arról, hogy olyat kell felszolgálni, amit a legtöbb ember szeret. Mert azért valljuk már be, a húsleves, a sülthúst krumplival a legtöbb ember szereti, míg a sushit a legtöbben nem. Ennyi.
2013. júl. 8. 11:09
 49/80 anonim ***** válasza:
0%
Aha, tehát akkor se a más, se a saját esküvőjükön nem ehetnek szusit, csak mert a pörkölt a divat?
2013. júl. 8. 11:24
 50/80 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,senkinek se az volt a baja,hogy szusi van. Hanem,hogy CSAK szusi van és nincs más alternatíva.
2013. júl. 8. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!