Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy mondjam meg, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg, hogy nem akarom hogy ő legyen a koszorúslányom?

Figyelt kérdés

Jövő nyáron lesz az esküvőnk. Sose voltam jóba a párom családjával.A leendő sógornőm még is kijelentette hogy ő beakar öltözni koszorúslánynak az esküvőn, de mindezt nem is nekem. Ő eldöntötte anélkül, hogy megkérdezte volna. Viszont én nem szeretném, kislányok lesznek a koszorúslányaim...és az egész úgy jön le nekem, hogy túl akar öltözni, vagy azt akarja hogy ne én legyen a középpont(pont egyidős velem)

Szerintetek ez normális? Most hogy mondjam meg neki hogy nem akarom, hogy ő legyen, pláne hogy eddig nekem nem is mondta, csak az anyóstól hallottunk róla?

2013. jún. 20. 15:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Kérdezd már meg tőle hogy nem nőtt még ki a koszorúslányosdiból. egy ideig aranyos, de egy idő után már ciki....
2013. jún. 20. 15:58
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

A kérdésre válaszolva, mondd meg neki nyugodtan, hogy csak kislányok lesznek a koszorúslányaid, ennél fogva ő egyáltalán nem illik közéjük. Más lenne a helyzet, ha igy lenne, mint a linken látható képen, hogy kislányok és fiatal nők is koszorúslányok (de különböző ruhában!), [link]

ilyen esetben még lehetne koszorúslány, persze csak akkor, ha erre te felkéred!

2013. jún. 20. 16:22
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
"Nem akarom, hogy Te legyél a koszorúslányom."
2013. jún. 20. 22:09
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
Mintha én írtam volna ki a kérdést. Minden, amit a kérdező leírt, nálunk is úgy volt. Amikor mások a leendő sógornőm jelenlétében rákérdeztek, ki lesz a koszorúslány, ő buzgón mondta, hogy ő akar, mert ha nem lehet, megsértődik. Én is hezitáltam, mit csinálják, de rájöttem, nem jó nekem, ha magamban puffogok. Az én esküvőm, a mindenit!Leültettem és elmondtam neki, hogy azt szeretném, hogy az esküvőm rólam szóljon és tudom, hogy ő szeret szervezkedni, de engem ez most zavarna,mert szeretnék mindent a kezemben tartani. Egy koszorúslányom lesz, akit régóta ismerek. Nem esett neki jól, nekem is rossz érzés volt leoltani őt, de legbelül érzem, jól tettem. Ez az én napom, és az sürögjön körülöttem, aki első gondolatként eszembe jutott. Kicsit fájdalmas beszélgetés volt, és szerintem maradt benne tüske, de ha lehetek kicsit kíméletlen, ebben az esetben a saját akaratomat fontosabbnak tartottam. Én vállalom a következményeket is, ami egy kicsit hűvösebb magatartás velem szemben.
2013. jún. 20. 22:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Jajj nálunk ugyan ezt kitalálta 2 barátnőm :) én majdnem lefordultam a székról mikor közölték, h ők ketten milyen klassz dolgot találtak ki az esküvőnkre. Be fognak öltözni koszorúslánynak. De kicsit viccesen mondták, viszont tuti komolyan gondolták, ismerem őket, csak sztem tartottak kicsit az első reakciómtól..ezért próbálták poénosra venni a dolgot.

Igazság szerint nekem abszolút nem fordult meg olyasmi a fejemben, h ők túlöltöznének engem... Szimplán a tudat zavart, h meg sem kérdeztek, úgy döntöttek.. Ráadásul, ilyen esetben a pár szokta felkérni a koszorúslányokat.

Szóval fura szitu volt, de azóta én elmondtam nekik, h pici koszorúslányokat szeretnék.. Kislányokat. Akkor kitalálták, h őkszereznek nekem egy idegen kislányt ( merrt a családban nincs ilyen koru pici lány.. Csak még pár hónapos lánybaba)

Komolyan mondom, egy tök idegen ovis korú kislányt akartak beszervezni.. Amit én szintén nem szerettem volna.

Szóval, értitek.. :) engem kivsit zavarnak az ilyen magán szervezkedések, amibe későn vagyok bevonva..illetve pont h nem az kéne,h bevonva legyek, hanem megkérdezve, h én hogy gondoltam.

De szerintem ilyen majdnem minden esküvő előtt van.. Mármint olyan emberek, akik szeretnék kiélni benne saját magukat..

2013. jún. 21. 06:24
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb találkoztok, hozd fel magadtól a koszorúslány témát, elmondod, hogy te csak kislányokat szeretnél, ezért nem is fogsz senkit megkérni a nagyok közül, hogy legyen koszorúslány. Nálam is csak kicsik lesznek egyébként. Nem kell ezt túlbonyolítani, ragaszkodj a kicsikhez, és kész.
2013. jún. 21. 09:54
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg mondd meg neki, hogy ez nem farsang lesz, hogy be kell öltözni valaminek. :)
2013. jún. 21. 09:56
 18/19 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősöm is ugyanezt mondta, csak ő épp a jelmezbál kifejezéssel élt :)
2013. jún. 21. 14:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem amíg nem megy oda hozzátok a kérésével ne foglalkozz evvel.

Amint előrukkol vele, mondd meg neki kedvesen, hogy sajnálod, hogy csak most szólt, mert te már beszerveztél kislányokat, és szeretnéd ha kislányok lennének a koszorúslányokat, de szívesen látod a leánybúcsúdon vezetőnek, vaagy öltöztetőnek esküvőőn, vagy dekorosnak vaagy mittomén...

2013. jún. 23. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!