Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? 10 nap múlva esküvőre vagyunk hivatalosak.
Ugyan, minel vinnél ajándélkot, ha nem vagy hivatalos az esküvőre? Megbántanád a párt, aki talán nem is tud róla, hogy mit akcióznak a hátuk mögött, csak azért, mert te dühös vagy? Akkor máris elérte anyóspajtás azt, amit akart:
az ifjú páron csattan az az agresszió, amit ő generált és amit bizony rajta kell leverni, a durva viselkedésért. A párnak ehhez nincs köze!
Nem kell ajándékot vinni sem, ha nem mégy el az esküvőre. Minek játszanád meg magadat?
A többit leírtam, mint 16-os hozzászóló.
Én is azt mondom ó, hogy hívd fel a menyasszonyt vagy a vőlegényt, és ezt az egész problémát vázold nekik fel amit leírtál. Hogy reméled hogy ők nem is tudják mit kért tőletek az anyuka, és nagyon megbántott a dolog, viszont te nem szeretnéd őket megbántani, de nem tudod hogy elmenj-e.
Nagyon szomorú hogy van képe az örömanyának ilyet kérni...
Én tiszteletben tartanám a férjem kérését, és nem mennék el én sem. A család úgy egy egész, hogy minden tagjával együtt képezi az egy egységet. A férjemet nem hagynám otthon, és még ha nem is értek egyet vele, és határozottan óhajtja, hogy akkor ne menjünk, akkor nem is mennék. Én konzervatív vagyok annyira, hogy az utolsó szó a férjemé.
A másik pedig, hogy nyugodtan érezd magad megsértve, hogy a gyereked nem kívánatos. Ne adja Isten, hogy nekik is meg kelljen tapasztalni, hogy milyen sérült gyermeket nevelni, de nulla intelligenciára vall egy ilyen bunkó kérés, hogy hagyd otthon a gyereked.
Már 20 éves a fiad?
Őszintén te ismered legjobban,mennyire zavaró társaságban?Az rendben van,hogy odamegy emberekhez barátkozni,de letudod -e állítani,nyugtatni,hogy foglalja el magát,ne zavarja a többi vendéget?
Én mérlegelnék,hogy valóban mennyire zavarná az ünneplőket,ha úgy érzed irányítani tudod a dolgot,akkor megmondanám,hogy mindenki vagy senki,ha viszont úgy érzed okozhat kellemetlen meglepetést,akkor esetleg tényleg elgondolkodnék az ideiglenes felügyeletéről.
Én nem mennék a a helyetekben így. Inkább keresnék megoldást. Például hátul maradnék a templomban, kérném, hogy a vacsorán az asztal végére ültessenek, de nem hagynám otthon a gyerekemet.
A mi esküvőnkön volt egy 2 hónapos baba, ők megálltak a hátsó sorban a templomban. Mikor nyugtalan volt az anyukája kivitte sétálni így nem zavart senkit. A te fiad tudod mit lehet csinálni vele. Mivel lehet megnyugtatni.
A down kóros (csak enyhén fogyatékos az tény) vendégünktől féltünk egy kicsit, hogy hogy fog viselkedni mert ő évek óta szerelmes belém olyan rajongóan mint amikor a kisgyerekek beleszeretnek a szüleik barátjába:) Semmi gond nem volt vele. Ott ült a többi barátunk között, a lányok megtáncoltatták, táncoltam vele én is. Hatalmas élmény volt számára hogy ott lehetett.
Biztos a fiad is készül. Neki, hogy magyaráznád meg, hogy ő nem jöhet de anya, meg a tesó elmennek mulatni? Inkább a távolabbi rokonoknak okoznék csalódást, mint a saját gyerekemnek.
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a válaszát. A döntés megszületett: NEM MEGYÜNK EL! Lemondtam az esküvőt az örömanyánál. A tegnapi napon valami katasztrófa volt. Az hogy létezik diszkrimináció ami a sérült emberekre irányul, azt már jó párszor megtapasztaltam ( beszólnak meg összesúgnak a hátunk mögött), de hogy a családon belüli diszkriminációt ilyen nyílt formában megtapasztaljam...erre úgy érzem nincs bocsánat! Csak remélni tudom, hogy ők egyszer nem fogják megtapasztalni ezt az érzést a saját bőrükön... mert az a felismerés kegyetlen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!