Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elhalasztanád az esküvődet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhalasztanád az esküvődet, ha egy rokonod pont egy héttel előtte halna meg?

Figyelt kérdés
(Szerencsére nem vagyok ebben a helyzetben, így ez részemről csak egy fiktív kérdés)
2013. máj. 14. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Attól függene, hogy érezném, az a rokon mit látott volna jónak, aki meghalt. Pl. ha én meghalnék, semmiképp sem akarnám, hogy akár a gyerekem emiatt elhalassza a saját esküvőjét.
2013. máj. 15. 07:17
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem halasztanánk el, nekünk most kicsit más a helyzet, mert párom apukájánál rákot diagnosztizáltak, most sugárkezelik, aztán műtét, pár héttel az esküvő előtt. Persze ő így nem tud majd mulatni, de jelen lesz. De ha meghalna (bár ez nem áll fenn) akkor sem halasztanánk az esküvőt, tiszteletből kihagynánk neki a helyet.
2013. máj. 15. 08:46
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
Az esküvőt nem, de a lagzit igen,attól függően, mennyire közeli....
2013. máj. 15. 09:04
 14/16 anonim ***** válasza:
94%

Igaz nem egy héttel, hanem négy hónappal az esküvő előtt halt meg a drága nagymamám, aki az életemben inkább az anya szerepét töltötte be. Ő volt az aki a lánykéréstől számítva mindenben mellettem állt, mindig meghallgatott és aki mikor beteg lett az volt az egyetlen álma, hogy ott legyen az esküvőn. Sajnos azt a napot nem élte meg velünk.

Mi nem halasztottuk el, mamikám lett volna a legszomorúbb, hogy ha miatta elhalasztjuk. Igen megemlékeztünk róla, meg is sirattuk.

Másnap az első utunk a temetőbe vezetett ahova kivittem neki a gyönyörű menyasszonyi csokromat a sírjára, ami nem kerülhetett volna annál megfelelőbb helyre.

2013. máj. 15. 09:18
 15/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem. Mindenki ehhez készült, ehhez igazította a programját. Készült rá mondjuk 50 ember, ruhát vett, ajándékot, átszervezte a programját.

Ha közeli rokon lenne, akinek megrázott a halála, akkor rövidre fognám a lagzit, mindenki megértené, és megemlékeznék az elhunytról. De ha egy sokadik rokon lenne, akit alig ismertem, akkor nem zavarna, pár szót szólnánk róla, de ennyi. Ha meg valaki emiatt nem jönne el, megértem, ha mondjuk ő gyászol.

2013. máj. 15. 09:31
 16/16 anonim ***** válasza:
92%

Nekem tavaly volt az esküvőm.

Előtte két héttel halt meg a nagymamám.

Plussz az egyik vendégnek is az édesanyja.

Nem halasztottuk el, mert már minden ki volt fizetve, el volt rendezve.

Tiszteletben tartottuk az elhunytak emlékét.

2013. máj. 15. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!