Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhalasztanád az esküvődet, ha egy rokonod pont egy héttel előtte halna meg?
Figyelt kérdés
(Szerencsére nem vagyok ebben a helyzetben, így ez részemről csak egy fiktív kérdés)2013. máj. 14. 21:53
2/16 anonim válasza:
Igen. Bár nem ugyanaz, keresztelőt elhalasztottunk.
5/16 anonim válasza:
Nekem is attól függ, hogy ki hal meg. Ha közeli hozzátartozó, akkor meggondolnám, de még attól is függ, hogyan hal meg. Ha már tudom, hogy haldoklik valaki, az nekem kicsit más, mint egy tragikus, baleseti halál. Szóval nekem több mindentől is függ.
6/16 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok az érzéketlen, de nem. Már mindent leszerveztünk, mindent kifizettünk, a vendégek nagy része is már elintézett mindent, a leutazástól kezdve a nászajándékig meg a ruháig mindent...
Helyette lenne egy tiszteletbeli hely kihagyva az adott rokonnak.
7/16 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennire közeli rokon. Ha pl. valami távoli nagybácsi, akivel nem is tartjuk a kapcsolatot, és pl. meg sem hívtuk volna az esküvőre, akkor nem.
De ha nagyon közeli, akkor természetesen más a helyzet, nem valószínű, hogy lenne kedvünk vigadozni. Vagy esetleg lagzi helyett csak egy csendes esküvőt tartanánk meg, a hivatalos szertartást.
8/16 anonim válasza:
A rokoni kapcsolattól függ, valamint a rokonnal való kapcsolattól.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek
2013. máj. 15. 05:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!