Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan menyasszony, akinek pont az esküvő napján jött meg?
Mért ne? Ebben most mivan???
Hülyeség a kérdés...
Hát biztos h rohannék a mellékhelységbe rögtön.
Meg hát a nászéjszaka is gáz lenne. :S
Persze, hogy volt!
A koszorús lányok fogták az abroncsszoknyámat, amíg tampont cseréltem.
Én is rötyögök rajta, de komoly! :)
Volt, sajnos saját tapasztalat:-(
Nem volt egy szép élmény a nászéjszaka meg kell mondjam. Irom mindezt férfiszemszögből. Szóval ha nálad is ez várható akkor ezt mindenképp beszéld meg a leendő férjjel, úgy elejét veheted a 'meglepetésnek', de ha még ennél is okosabb akarsz lenni akkor kerüld a menszesz alatti időpontot.
Most tudom hogy sok nő be fogja irni hogy nem, semmi gond ezzel ha a párom tényleg szeret blabla.. de, higyjétek el gond, bármit is mondanak nektek a férfiak.
Ilyen alapon azzal sincs gond ha a férfi már a ceremónia elején matt részeg, hisz ha szereti a párja ezt is meg lehet érteni. Kb ilyen kategória, át lehet vészelni, de nem örülünk neki, ha lehet kerüld.
Ez világos, de a kérdés arról szól hogyan kezelje a helyzetet, ha tudja hogy akkor jön meg (elvileg) akkor inkább nézzen más időpontot?
Igen, ha teheti nézzen más időpontot, ha estleg mégis akkor jönne meg valami miatt pech, valahogy majd csak kompenzálja^, de ha lehet kerülje hogy menszesz napján esküdjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!