Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan menyasszony, akinek pont az esküvő napján jött meg?
Az én párom nem mondja, hanem csinálja, ebből azért lehet levonni következtetéseket, mennyire zavarja, de ez most nem lényeg.
Kérdező, én is a tabletta mellett vagyok. Mondjuk amúgy is szedem, de ha nem szedném, akkor se kockáztaték. Esküvő alatt nem lehet bármikor klotyóra rohangálni, pisi fényképezkedés előtt, aztán órákig nem, utána pisi szertartás előtt, utána 2-3 órát megint nem, aztán ha szerencséd van, a lagzin befér a ruhád a WC-be. Ha megjön, és 2 órát vársz vele, szépen átázol. Vagy eleve beraksz egy betétet, hátha... de úgyis épp elég meleged lesz, nem hiányzik még egy pelenka.
Sok választásod nincs, mert ha megjön, ha nem, az esküvőt lemondani nem lehet, tehát naná, hogy úgy mennék férjhez.
De inkább megelőzöm.
Ha viszont iratsz tablettát, ne csak 1 havit szedj, mert kell 1 hónap, mire beáll, az 1. hónapban lehet köztivérzés meg mellékhatás.
Ok a pisi és a szoknya összeütközését kivéve nem értem a dologban a problémát, különösen a férfi válaszadójét, hacsak valaki nem szüzen megy férjhez egy egész napos esküvő hajnalba haza után ti szexeltetek?
Én például egyáltalán nem tudom, hogy lesz, mert abba akarom hagyni a tabletta szedését és így nem tudom kiszámolni mikorra fog esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!