Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akartam netről rendelni ruhát, de megláttam ezt. Szerintetek? Mert még ha igazíttatni is kell, meg nem is pont ilyen, talán még úgyis megérné. Vagy? Mi a véleményetek?
2012. jan. 17. 13:59
1/18 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon jó árban van. Azért szerintem még érdeklődj náluk, nehogy legyen benne valami átverés. (pl. sok plusz költség stb.) Ha ismersz ügyes varrónőt, aki át tudja alakítani, hogy tökéletes legyen, akkor szerintem érdemes megvenni. :) Sok boldogságot kívánok! :)
2/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2012. jan. 17. 14:05
3/18 anonim válasza:
Még azt kifelejtettem, hogy szerintem egy szalonban próbálj fel egy ilyen fazonú ruhát, így látni fogod, hogy biztosan jól áll-e.
4/18 A kérdező kommentje:
igen, előtte mindenképp! köszönöm a sok hasznos tanácsot :) elméletileg lenne rá varrónő is, hha mégse klappolna, de mindenképp őket is felhívom , h ez valóban annyiba kerül-e.
2012. jan. 17. 14:07
5/18 anonim válasza:
Ez a ruha bérlési ára, ugye tudod? Tehát nem vételár.
6/18 A kérdező kommentje:
ezt hol olvastad? mert nekem egyértelműen az jött le, h vételár.
2012. jan. 17. 14:16
7/18 anonim válasza:
Nem tudom másképp bemásolni.
Ott van fölül, hogy "Minden szalagavatóra kínált menyasszonyi ruha bérlési ára látható. Amennyiben meg szeretné vásárolni, kérjen árajánlatot."
8/18 A kérdező kommentje:
és tényleg. köszönöm, h észrevetted helyettem:)
2012. jan. 17. 14:20
10/18 anonim válasza:
A 28000 Tényleg nagyon kevés lenne vételi árnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!