Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van valaki akinek pont az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki akinek pont az esküvöje napjan jött meg?

Figyelt kérdés

1 honap mulva esküvö, s rajöttem, pont aznap fog megjönni...Mit csinaljak? Fajni fog a hasam es nyügös leszek.

Fogamzasgatlot nem akarok elkezdeni, mert babat szeretnenk.

Tapasztalatok? Nagyon köszönöm elöre is

2009. jún. 27. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szerencsére épp úgy terveztem meg, hogy ne akkor legyen meg. Szerintem se kezdj ezért fogamzásgátlót szedni. Hát nem tudok milyen tanácsot adni, ha már ki van tűzve a nap...reménykedj, hogy késik kicsit.
2009. jún. 27. 17:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem, de csak éjszaka :)

nyugi, az első nap nem olyan erős még, nem?

és hátha késik is:)

mindenestere készíts be gyógyszereket, meg ami kell

másik bugyit, meg ilyesmi :)

nyugi!

2009. jún. 27. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszerek nélkül, "természetes" módon is lehet késleltetni a menstruációt. Több helyen (fórumokon, újságokban, remélhetőleg hétköznapi nők írásai alapján) is olvastam, hogy sok citrom vagy citromlé fogyasztásával napokkal tudod késleltetni. ISMÉTLEM OLVASTAM, NEM PRÓBÁLTAM! Utána járhatnál orvosilag, hogy ez a módszer természetes és bevált-e.
2009. jún. 27. 17:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A 17.40-es vagyok. Utána néztem . A népi módszeren (citromlé iváson) kívül létezik még egy gyógyszer ami nem fogamzásgátló, de állítólag orvos írja fel: Rutascorbin c-vitamin.
2009. jún. 27. 17:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy a nagy izgalom miatt késlekedik is majd. Nem jellemző ez nálad véletlenül? Vannak, akik ilyesmire "érzékenyek".

Ha mégsem így alakul, akkor se pánikolj emiatt. Készülj fel, tegyél be betétet, a ruhád alatt nem látszik úgysem. Ha benn a betét, (vagy tampon, nem tudom hogyan szoktad) nem kell izgulnod, hogy épp mikor jön. És mindenképp készülj gyógyszerrel! Anyukád vagy egy barátnőd táskájában elfér egy kis palack víz mellett.

Gyönyörű időt kívánok az esküvődre, és sok boldogságot!

2009. jún. 27. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem aznap reggel jött meg,kőkeményen.Szupi volt :)

GYAAAAAAAAAAAA :)

2009. jún. 27. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A citromléről én is hallottam,de nem próbáltam.Emiatt ne szedj fogamzásgátlót.Gyógyszer...és hát ugye tampon,vagy nagyobb betét.Úgysem látszik a ruha alatt.Nagyon sajnállak...de attól még szép nap lesz :-)
2009. jún. 28. 13:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Én irattam fel gyógyit, ami eltolta szépen.
2009. jún. 30. 17:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy még nem késtem el vele,ha jól számolom még nem volt meg az esküvő. A citromléről én is hallottam és volt egy fontos esemény,ami elött ki is próbáltam. Mondhatom,hogy bevált!Úgy csináltam,hogy egy héten keresztül,csak citromos teát ittam,annyi citrommal,amennyit még el bírtam viselni benne.Előfordulhat,hogy a tudat,hogy tettem ellene segített,nem tudom,de az biztos,hogy 2 napot késett.Egy próbát megér szerintem!
2009. júl. 9. 02:07
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Hat szerintem erre hamarabb kellett volna gondolni.de mostmar fogamzasgatlot kell szedned,hogy ne legyel nyogos az eskovon.kesobb abbahagyhatod az eskuvo utan.
2009. dec. 1. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!