Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akartam netről rendelni ruhát, de megláttam ezt. Szerintetek? Mert még ha igazíttatni is kell, meg nem is pont ilyen, talán még úgyis megérné. Vagy? Mi a véleményetek?
De ha így is lenne, látatlanban nem szabad ilyet venni. A képeken mindig, minden szebb. Nem csak az a fontos, hogy hogy néz ki, hanem pl. az anyaga is (láttam én már elég sok gagyi anyagból varrt menyasszonyi ruhát). Aztán meg az átalakítása sem biztos, hogy olyan egyszerű. Persze attól függ, hogy mit kell rajta átalakítani.
Egy ilyen ruhánál kevés az, ha tudod, hogy 38-as a méreted.
Szerintem inkább nézz szalonban. Vagy olyan netes helyen, ahova személyesen is el tudsz menni felpróbálni és ha tetszik, megrendeled tőlük neten.
Ne feledd, nem véletlenül született az a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve. Környezetemben már számtalanszor beigazolódott. Én mindig igyekszem a középkategóriásakat kiválasztani, mert a drágának sem vagyok a híve, nehogy azt hidd. :))
Sok Boldogságot!
Én nem mernék netről rendelni. Amikor mentem ruhapróbára anno fix. elképzelésem volt,hogy nekem milyen ruhák állnak jól.
A tapasztalt szalonosok már mondták,hogy szerintük nem, inkább másfajta. Na mondom az pedig tutit nem. Megnéztük mind a kettőt. Hát amelyikről azt gondoltam,hogy nekem csak az, na hát az olyan rosszul állt,hogy ha fizettek volna sem vettem volna fel. Sőt csodák csodájára épp az passzolt, amiről soha nem gondoltam volna.
Én tavaly az esküvőm előtt próbálgattam szalonban ruhákat...amikor mondtam a hölgynek hogy mennyit szánok rá (100e hangsúlyozom kölcsönzésre!), sajnálkozva nézett rám és előszedte az ócska anyagból varrt, széthasznált szalagavatós ruháit...
ezzel csak azt akarom mondani, hogy a szalagavatós ruhákat felejtsd el, borzalmas anyagból készítik őket, pont ezért olcsóak, képről nagyon mutatósak, de nem esküvőre valók!
a végén varrattam a ruhámat, csak az enyém, olyan amilyet szerettem volna, és megvolt 65e-ből.
én eddig róluk csak jót hallottam és itt sem olyan drágák a ruhák. :) [link]
persze elképzelhető, hogy nem olyan jók mint írták, de én innen meg merném kockáztatni :)
Tegnapi 16:45-ös vagyok.
Akkor ezek szerint igen...:)
Bocsánat az általánosításért, javítanám, hogy természetesen ez az én tapasztalatom.
Azért írtam így, mert több helyen is hasonlóképpen jártam.
De úgy látszik akkor én fogtam ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!