Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi csokor miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi csokor miért ilyen drága?

Figyelt kérdés
Bementem a virágoshoz és azt mondták egy kisebb natùr rózsacsokor 20.000 ft. ! De miért? Ki volt itt olyan, ako konkrétan nem mondta meg, hogy menyasszonyi lesz?
2013. máj. 14. 06:21
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
79%

Pár hete volt az esküvőm, gömbcsokrom volt, krémszínű rózsa és lila frézia volt benne. Mondtam, hogy esküvőre kell, és így is 5500-at fizettem, és ebben benne volt a vőlegénynek a kitűző is! Másnap is gyönyörű volt. (Kellett is, másnap fotózkodtunk.)

(Mindezt Budapest egyik peremkerületében.)

2013. máj. 15. 09:05
 42/48 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem a problémát. Ha drágállok valamit, megnézem másik boltban és ott veszem meg ahol olcsóbb. Ez nem csak csokorra érvényes, hanem akármire. Pl. ha nem engedhetem meg magamnak a Gucci ruhát, akkor értelemszerűen nem a Gucci boltba megyek az Andrássy utcába, vagy ha véletlen odakeveredtem és drágállom, akkor megyek tovább másik boltba. Virágosból is van különbség a 100 négyzetmeteres exkluzív üzlettel rendelkező, bevásárlóközpontos menő üzlet és a peremkerületi 5 négyzetméteres bódé közt. És nem csak sznobság miatt, hanem pl. az elsőnél havi 500.000 a bérleti díj és 5 alkalmazott van, amit ki kell termelnie, a másiknál meg van 1 alkalmazott és csak 50.000 a bérlet.
2013. máj. 15. 13:24
 43/48 anonim ***** válasza:
26%

Akinek nem tetszik, hogy drága a virág a menyasszonyi csokrába, az termelje meg otthon és csinálja maga.

Mostanában úgyis az a menő, ha veszünk a turiban vagy a 4. tulajdonostól menyasszonyi ruhát, otthon magunk készítjük el a sminkünket meg a hajunkat, a nagybácsi fotóz/videóz, anyátok süti/főzi a rántott húst meg a húslevest.

Mert mekkora szemetek már az eladók meg a fotósok, hogy pénzt kérnek a minőségi munkájukért. És esetleg a fotós nem hajlandó azért végigdolgozni az esküvőtöket, mert megengeditek, hogy rátegye a logóját a képre... pf a szemét még pénzt is kérne a munkájáért. Megcsinálja inkább a nagybácsi a képeket, nem baj, hogy homályos, bemozdult, rossz szögből van, előnytelen.. de NEM fizettünk érte egy kanyit se és akkor most mi menők vagyunk.

Ugyanígy vegyétek meg a 1000 forintos menyasszonyi csokrot aztán lehet utána szidni a virágboltost, hogy estére már fonnyadt volt az egész.

2013. máj. 15. 14:34
 44/48 A kérdező kommentje:
Kedves 43-as válaszoló! Mai világban aki megengedheti magának az 1-2 milliós esküvót, az nagyon ritka. Hitelből lehet, de minek. Nos, én bementem egy üzletbe, hogy szeretnék egy szép inget, de legyen elegáns. Hozott egy 3000 forintosat. Mikor közöltem, bogy esküvőre lesz, előkerült 7000 ft-os is.. Szóval aki maga próbálja intézni az esküvőjét, mert konkrétan nincs pénze szervezőre, ami a mindenkori összktg. 40%-át lehùzza, aki nem a 43000 ft-os tortát veszi meg, hanem a 20 ezreset, aki nem költ értelmetlen dolgokra, azt már le kell szólni?? A mi esküvőnk kb. 3-400ezerből lesz kihozva, de olyan boldogok vagyunk, és akkora csodaként éljük meg, hogy nem siránkozunk azon, hogy nem 2 millás álom eskůvőnk van. Tudod, van ami pármai sonkát reggelizik, és van, ami tùrista szalámit...
2013. máj. 16. 06:52
 45/48 anonim ***** válasza:
93%

tegnap 14:34

senki nem arról beszél, hogy nem fizetné ki a minőségi munkát. csak arról, hogy ha meghallják az esküvő szót, egyesek elszállnak az árakkal. Biztos indokolt, hogy valamivel drágább legyen, de nem feltétlenül ennyivel...

2013. máj. 16. 08:23
 46/48 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező: most meg vagy lepődve, hogy létezik 7.000 ft-os ing is? Elárulom, még 70.000 ft-os is van. Viszont senki nem köteles megvenni. Mutatott 3.000-eset is, akkor mi a probléma?

Személyes véleményem, hogy 3.000 ft-ba a kínai pólók kerülnek, tehát annyiért elég nehéz minőségi inget kapni. A 7.000 ft egy abszolút normál ár érte, valószínűleg az esküvő szó hallatán arra asszociált, hogy jobb minőségűt szeretnél.

pl. hogy egy népszerűbb és ismertebb márkát mondjak, egy Pierre Cardin ing 15-20.000 ft között mozog, ehhez képest szerintem egy 7.000-es ingár csöppet sem megdöbbentő.

2013. máj. 16. 10:00
 47/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hozzászólást, mindenkinek! Mindenkinek van véleménye, és itt elsősorban arra voltam kiváncsi. Nem az arrogáns kioktatásra. Maradjunk annyiban, hogy mindenki olyan esküvőt hozzon össze, amilyenre van pénze. Igaz ez a csokrokra, az ingekre és minden más egyébre. A sok kedves (értelmes) hozzászóláshoz ment a pozitív kéz. :)
2013. máj. 16. 11:13
 48/48 anonim ***** válasza:
53%
Persze, hogy előkerült a 7000 Forintos ing. Most ezen mi a meglepő?! Ha valakinek esküvője lesz, akkor azért talán nem olyan ingben akar megházasodni, amibe dolgozni is jár... Az legyen jobb, csinosabb, elegánsabb...
2013. máj. 16. 11:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!