Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi csokor miért ilyen drága?
Nekem nem menyasszinyi csokorba való virágból is jól birta a 38-40 fokot ,majd az asztaldiszként funkcionálást.
Lehet az én rózsáimnak nem szóltak,hogy ennyi pénzért nem kell csak fél órát bírniuk :)
Istenem...megint mi megy itt? A csőlátású, rosszindulatú, ócsároló magyar gondolkodás.
A virágos a szemét, az eladó a k*csög, stb.
Fulladjatok meg a saját rosszindulatotokban, ha lehet!
Néhány értelmesebb, körültekintőbb ember már leírta, hogy azért drágább, mert más minőségű virágok kerülnek bele, amiket a virágos is eleve más áron kap. Talán a 20.000 ft nem indokolt, de ilyen 3-5.000 ft-os árakkal ne röhögtessetek már légyszíves. A ballagási, névnapi csokrok pár óra múltán már kókadoznak, nem véletlen olcsóbbak. Persze, most majd jön a sok hazugság, hogy nektek bizony nem. Hazudjatok csak magatoknak, egészségetekre!
Konkrétan nem esküvői csokor, hanem asztaldíszekről írok most. Jó barátok vagyunk a virágkötőkkel.
Rengeteg pünkösdi rózsa. Kérdem én mennyi az ára? :)
600 Ft/ szál :O
Egy sima díszítés nélküli PÜNKÖSDI RÓZSÁNAK :O
Azt mondta, hogy... "Adhatnánk olcsóbban is, de nem adjuk. Így is megveszik, mert kell nekik." 80 ezer forintot fizettek a virágé. Plusz kiadtak bérbe (1 napra) 2 vázát 5000/db, aminek 6000 ft az eladási ára :D
Átbasznak mint szart a palánkon.
boltunk van,nem virág,hanem ilyen mindenes,ruhától az édességig,illatszertől az aktuális dolgokig,mikuláscsomag,koszorú,stb.
Amit megveszünk felsőt 700-ért,te azt 2000-ért veszed tőlünk.
Amit koszorút 300ért veszek,azt te 1500ért kapod meg.
Jön az ovisballagás,gyerekeknek ajándfék kell.
Kiskocsi 300,800,1500 amennyiért megvesszük.Te választhatsz hogy 600,1200 vagy 2500-ért veszed meg ezeket.
így termelődik a haszon.
Pofátlanság nélkül nem megy.
Virágosoknál is egyik része sok hasznot akar,aztán vagy megy vagy nem,másik csak eléldegélni sokáig ebből.
"Pofátlanság nélkül nem megy. "
Ez nem pofátlanság, hanem profit. Az üzlet alappillére, semmi kivetnivaló nincs benne. A virágosoknál is ugyanez; csak ezt sokan képtelenek felfogni.
Lehet, hogy nektek jó a "szülinapi csokor" az esküvőtökre, a nem prémium virágokból, de nekem nem kell életem legszebb napján egy B kategóriás csokor. Köszi.
A ruhámat sem a turkálóból fogom megvenni, mer' az ócsó és amúgy sem a külsőségek számítanak...
Legyen minden exkluzív és elegáns!
Ja, aztán majd ha kijön a végösszeg, hogy jaj, mégse kellett volna ennyira exkluzívnak lennie:)
Amúgy meg ha anyucinak virágboltja van, akkor gondolom ingyen lesznek a virágok, anyuci meg behatja a sok vásárlón, meg menyasszonyon, akik mit sem sejtenek, hogy miért ilyen drága. Ezt annak írtam, akinek az anyjának virágboltja van.
"Amit megveszünk felsőt 700-ért,te azt 2000-ért veszed tőlünk."
Ja, de több mint 100% haszonkulcs, elég pofátlanság. Tény, persze, kell a profit, de több mint duplájáért adni, az pofátlanság! De még jó, hogy nem nálatok vásárolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!