Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dorka1988 kérdése:
Júliusi esküvőkor mik a szezon virágok? Milyen alternatív csokor formákat ismertek? Képet tud esetleg valaki linkelni?
Figyelt kérdés
Jó lenne, olyan virágot választani amit lehetőleg nem a világ másik feléről kell behozatnom.
Az alternatív azt jelentené, h nem nagyon szeretek hosszan a kezembe szorongatni semmit, esernyőt stb. Ezért olyan csokor ötleteket várnék, amiket valahogy fel lehetne akasztani a kezemre, vagy belebújtatni.
2013. ápr. 10. 11:05
1/5 skyton válasza:
2/5 anonim válasza:
Szerintem akkor már minden virágból válogathatsz, kivéve az őszirózsát. De gondolom, ez meg sem fordult a fejedben. :))))
3/5 A kérdező kommentje:
Huh ez a menyasszonyi csokor fajták cikk, szuper jó!! Köszönöm, sokat segítettél!!
2013. ápr. 10. 11:53
4/5 anonim válasza:
Nekem március végén volt az esküvőmön fehér írisz csokrom, pedig az késő tavaszi virág. Viszont hazai üvegházban gyakorlatilag majdnem minden virág nyílik bármikor, ezért nem jelentett ez sem problémát, direkt rákérdeztem a virágosnál :) Szóval, ha csak nem valami extra egzotikusat akarsz, lesz hazaiból is!
5/5 anonim válasza:
Sziasztok!
Én júliusi augusztusi esküvőre szerettem volna fürtös gyöngyikét a csokromba,azt mondták májusban csak!... :( kedvenc virágom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!