Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslányok kezébe minek csokor?
Oké hogy szép és jól mutat,de minek? mondjuk én dobócsokrot se szeretnék mert nem nézem végig hogy leesik a földre.
manapság már "ciki" érte futkosni..
Nem kell.
Az én esküvőmön majd egy kis fonott kosarat fognak, és abból szórják a rózsaszirmot.
Nálunk a koszorúslányok "karkötőt" kapnak majd valamilyen szalaggal és egy szál virággal. Juszt sem jut eszembe a neve! :)
A csokrot én is fölöslegesnek tartom és egyetértettünk benne a lányokkal, hogy nincs kedvük tartogatni, útban van, ha két kéz kell nekik, akkor adogatni valaki kezébe, hogy addig fogja meg, macera.
Karszalaggal van is, de mégsincs, kompromisszumos megoldásnak nincs és kicsit költséghatékonyabb is. :)
Eddig kétszer voltam koszorúslány, de egyszer sem volt csokrom. Szóba se került, hogy legyen.
Dobócsokor sem kötelező, nekem sem lesz, ha férjhez megyek. Hülye szokásnak tartom, meg szerintem nevetséges mikor ott verekednek érte.. Vannak sokkal szebb, tartalmasabb esküvői hagyományok, szokások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!