Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A koszorúslányok ruháját ki szokta fizetni?
Ha a menyasszony ragaszkodik hozzá, hogy a 4 koszorúslány ugyanabban a ruhában legyen, akkor ebben az esetben kinek illik fizetnie a ruhákat?
Én egyébként a felkért koszorúslány vagyok, a menyasszony egy jó barátnőm. Nincs problémám azzal, ha nekem kell kifizetni, csak nem tudom mi a szokás, hogyan álljak a dologhoz.
Ha olyan a ruha, hogy máshova nem veheted fel, akkor a menyasszonynak. Vagy ha nagyon extra kívánságai vannak a menyasszonynak.
Egyébként neked. De ha jóban vagytok, akkor meg is kérdezheted tőle, h állja-e vagy beszáll-e a költségekbe.
Ha a menyasszony szabja meg hogy neki bugyirózsaszin habos ruha kell rád,akkor fizesse.
Ha azt veszel fel amik akarsz,akkor te.
Eredetileg három koszorúslányom lett volna. Nővérem, sógornőm és a legjobb barátnőm.
Anyósom elintézte, hogy még +4-en legyenek.
Csak polgári esküvőnk volt, templomi nem. Tehát totál felesleges lett volna. Mivel ő még a halott katonának is elecsetelte az esküvőnket, amire 65 embert hívtunk meg (szoros családi kötelék + 1-2 barát), így nem volt szükségünk nagy felhajtásra.
Akiket meg meghívtunk családtagok, azok rákérdeztek, hogy a 26. unokahúgi nem lehetne-e koszorúslány. És persze, kitől kérdeztek rá?! Hát persze, hogy anyóstól ... Ő pedig arra is igent mondott, hogy a NASA-tól kijöjjön valaki az áldását adni ránk vagy ne!
És mindezt akkor közölte, amikor reggel felszedtem a sógornőmet kocsival, hogy megyünk a ruhapróbára.
Persze, nem úgy, hogy: Nem lenne-e gond .. Hanem úgy, hogy: Még van 4 koszorúslány, őket is vigyem el.
Akkor kiosztottam nagyon, mivel a költségünkbe én nem terveztem be őket, sőt.. se én, se a férjem nem akarta őket koszorúslánynak mivel ez bensőségesebb dolog. A 4 lányból az egyiket láttam 5 éve tartó kapcsolatunk alatt kb. 2 percre.
Szóval, a 3 koszorúslányomnak én fizettem ki a ruha kölcsönzését, de a többi lánynak nem.
Az se érdekelt, hogy mit csinálnak. Szívem szerint egy zsákot is ráhúzhattak volna.
A bevonulásnál is a 3 koszorúslányom ment elől, majd anyukám és apósom együtt, férjem és anyukája, ezután pedig én és az apukám.
A többi "melléktermék" pedig kullogott utánunk. Rájuk már szinte senki se figyelt, mivel tudták, hogy mi a helyzet.
Anyósnak egyébként mondtam, hogy mondja le a koszorúslányos dolgot, de nem tette meg. Az esketés előtt kérdezte az egyik lány anyukája, hogy hova állnak majd a koszorúslányok.. nos közöltem, hogy ők a sor végére, mert én nem kértem, hogy beöltözzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!