Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a koszorúslány és a tiszteletbeli koszorúslányok között?
Nem gúnyolódásnak szántam, bocs ha félreértetted.
Ez a nap rólatok szól és nem arról, hogy Marcsi, Juli, Kata, Klára ( s valahány név a naptárban ) mi akar és mi nem akar lenni. Ha egy ismerősöd és barátod emiatt megsértődik ( kb 5 éves értelmi színvonalán van akkor szerintem ) akkor az nem is igazán barát.
Mondok egy személyes példát: 4en nagyon jó barátok vagyunk gyermekkorunk óta és egymás után nősültünk. Fel sem merült az, hogy harag legyen abból ki legyen a tanú vagy a vőfély. Ez a nap nem erről szól. Ez egy remek ünnnep, nagyszerű van, ünnepélyes pillanatokkal.
Szóval sok boldogságot nektek és ha ez ekkora dilemmát okoz akkor legyen mindenki koszorús lány ( bevallom nem vagyok tisztában a koszorús lányok maximális számával, nálunk 2 volt ).
Látom, te is nézted tegnap a Discovery TLC-t....
Ez itthon nem bevett szokás, egyébként meg mindenkinek rosszul esik a megkülönböztetés. Én nem javaslom, mert így valamelyik fél kényelmetlenül fogja magát érezni. Nem kell jelezni senki felé, kit szeretsz jobban, mert veszekedésbe torkollhat a lagzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!