Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért kell esküvőre egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell esküvőre egy fiúból lányt csinálni?

Figyelt kérdés

2012. okt. 1. 18:21
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%
azért mert nincs rajtad térdig érő ülepes gatya meg LA-s sapka, hanem egy fehér ing vagy egy öltöny, attól még nem vagy lány
2012. okt. 1. 18:22
 2/30 A kérdező kommentje:

Miért akar az anyuka koszorúslány ruhát venni a fiának?

Le vagyok döbbenve, hogy léteznek még ilyen sötét szülők.

2012. okt. 1. 18:22
 3/30 anonim ***** válasza:
91%
Igen, régebben volt ilyen kérdés. Nagyon durvának találom az ilyesmit, az ilyen szülőkre rá kéne hívni a gyerekvédelmiseket. Megzavarhatja a nemi identitását is, hallottam olyanról, aki travi lett felnőtt korára, mert az anyja lányt akart és lánynak öltöztette.
2012. okt. 1. 18:25
 4/30 anonim ***** válasza:
77%

???

mivan?

2012. okt. 1. 18:25
 5/30 anonim ***** válasza:
98%

4-es: Volt pár hónapja egy kérdező, aki a kislánya koszorúslány ruháját árulta és jött egy nő, hogy megvegye a kisfiának.

Most azt nem mondom meg, végül is ott tényleg esküvőre kellett-e a kisfiúnak, de többen írtak olyan esetet, hogy ismerősük esküvőjén kisfiú is be volt öltöztetve koszorúslánynak, mert nem volt elég kislány a rokonságból. Nagyon durva...:S

Hosszú vita ment a kérdésnél, mert jöttek sokan azzal, hogy a kisfiúnak ez nem gáz, nem zavarja, amiben lehet van igazság, csak épp lehet, hogy 10 év múlva nem fogja olyan viccesnek találni, mikor halálra cikizik vele, hogy ő volt a negyedik "kislány" a manci esküvőjén.

2012. okt. 1. 18:30
 6/30 anonim ***** válasza:
95%
Én olyan esküvőn voltam, ahol egy fiút beöltöztettek "bolond menyasszonynak" és egész este női ruhában táncolt. persze ez azért más.
2012. okt. 1. 18:34
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer régebben olvastam egy srác blogját, ahol leírta, hogy tíz évesen koszorúslány ruhában feszített az esküvőn és ő erre büszke volt.

Ebben az esetben nem a szülő akarta rá erőltetni a lányruhát, hanem a fiú erőszakolta ki anyukájánál.

(Hozzáteszem: Most felnőtt férfi és két szép gyermek apukája.)

2012. okt. 1. 18:40
 8/30 anonim ***** válasza:
64%
Aki női ruhát ad fiúgyerekre az szerintem simán bántalmazás és kihat a gyerek jövőjére. El sem akarom hinni hogy van ilyen, most hallom először.
2012. okt. 1. 18:48
 9/30 A kérdező kommentje:
Persze a bolondmenyasszony az más. De konkrétan tudok olyan szülőről, aki képes lenne rá, már többször mondta.
2012. okt. 1. 18:49
 10/30 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudjátok belinkelni a kérdést? :)

Amúgy meg nagyon durva.:O o.O

2012. okt. 1. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!