Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Június végi esküvőre milyen virágból érdemes a dekorációt, csokrot csinálni, hogy ne kerüljön marha sokba?
a kála elég olcsó virág, nekem is abból lesz a csokrom, és szerintem júni végén van. nekem szept.be kellene, és azt viszont nem tudom, akkor lesz-e...
ilyen kis mini rózsákat is olcsón lehet venni, és szép dekort tudsz kihozni belőle:
esetleg amit mindig lehet kapni, az a liliom, igaz, nem a legolcsóbb, de kevés kell belőle, hogy mutasson, arányaiban nem lehet sokkal drágább az előzőeknél:
(ezt a képet most találtam, és mentettem is, nekem nagyon tetszik:) )
csokor hozzá:
vagy szolidabb:
Virágkötő kolléganőm szerint a magyar virágok zöme használhatatlan (hamar elhervad és nem is olcsóbb), ezért dolgoznak szinte csak a Holland virágpiacról hozott virágokkal (közülük nem mindegyiket termesztik Hollandiában).
Rózsát nagy mennyiségben, európai és amerikai szállításra Etiópiában is termesztenek folyamatosan. A Spektrumon volt, ki gondolná :-)
Úgyhogy nem a hónap, hanem maga a virág fajtája dönti el, hogy melyik olcsóbb.
Olcsó (vagy kiadós) virág: lisianthus, minirózsa, mini és normál gerbera, liliom, csokros szegfű, törökszegfű, kardvirág.
Drágább, de kiadós: hortenzia
Remélem tudtam segíteni,
sok boldogságot:
Rózsáné Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!