Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar népmesék stílusú esküvőt szeretnénk, kicsit modernebb felfogásban. Likelnétek ebben a témában meghívót, ruhát, tortát, dekorációt? Esetleg valami jó ötletet adni?
most népmesék, vagy magyaros?
a népmesére írok példát, ha nem erre gondoltál, majd pontosíts:)
Meghívó:
Eleje:
Szöveg lehetne piros, szép, kanyargós betűkkel:
(utolsó)
Vagy egy ilyen keretben:
Ruha:
egy ilyen ruha pl. teljesen jó lenne, csak mondjuk halványpiros magyar-tulipán mintával
menyecske: [link]
Díszítés:
ez sok, de ha csak a szalvéta lenne ilyen, az passzolna
torta: szerintem ebben nagyon nagy a választék, nem is linkelek, inkább írok pár ötletet:
- sima hófehér a külseje, piros virágokkal, zöld levelekkel
- sima hófehér külső, a népmesék elején lévő (pl. meghívó szövege körül) mintákkal díszítve
- sima hófehér, mondjuk emeletes, és a legfelső emelet oldala p-f-z marcipánnal bevonva
Rengeteg ötlet van, ha gondolod, írj egy mailt és még segítek! Majd írj itt, ha szeretnél, és megírom a címem!
Dekor: amit az előbb linkeltem szalvéta mellé már nem nagyon kell dekorálni, megteszi a sima fehér abrosz (esetleg középen egy piris futóval, bár lehet, már az is sok lenne).
Ötlet még, ha lesznek ültetőkártyák, akkor olyan madárfigurákra írd a neveket, mint a népmese elején a fütyülő madár:) és ezt rá tudod tenni a poharakra (középen bevágsz egy kicsit a madárba, és ott belehúzod a pohárba)
remélem segítettem. ha nem népmese, akkor bocsi:)
és ha szeretnél segítséget szólj, adok mailt!
Amit az előző leírt, szerintem nagyon jó, kiegészíteném azzal, hogy szerintem innen választhatnál ruhát:
Ezek magyaros jellegűek, csak "modernebb" változatban :)
Nagyon régóta tetszik ennek a tunikának a mintája. Lehet, hogy egy kicsit magyarosabb, mint amit te szeretnél. (bár ez egy Mexikói ruha :))
Én simán férjhez mennék ilyenben.
utolsónak:
érdekes, milyen sok hasonlóság van
A férjem öltönyét itt csináltattuk, nagyon szép lett, finom magyaros díszítés van rajta, de nem hivalkodó, nagyon elégedettek voltunk az eredménnyel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!