Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került a menyasszonyi csokrotok, a két szülőköszöntő csokorral együtt? Milyen virágból voltak köttetve?
Budapesti, és Pest megyei virágüzletek nevei érdekelnek! Szeretném minél olcsóbban megúszni a csokrokat! :) Segítsetek!
Köszi!
Nekem a menyasszonyi csokrom 4500 forintba került, szülőköszöntőket nem csináltattunk, de azt is biztos korrekt áron vállalják.
A csokrom rózsaszín és púderlila minirózsákból, zöldes és rozsdaszínű hortenziákból, apró piros bogyókból és piros levelekből állt (ősz esküvőhöz készült). Gyönyörű volt, tartós és különleges. Ja, és hozzá illő tortadíszt is csináltattunk, arra nem emlékszem, mennyi volt, de tudom, hogy nagyon olcsó.
Kiskunlacházán csináltattuk (Budapesttől kb. 40 perc autóval), a telefonszám pedig: +36/30/8512128
Sok sikert! :)
A két szülőköszöntő csokor + az én csokrom + a férjem kitűzője: 10 000 Ft volt.
Az én csokrom fehér és rózsaszín rózsákból volt, díszítéssel. A köszöntő csokrok vegyesek voltak, de gyönyörű szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!