Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves koromig őrjöngve hisztiztem, ha bármi kicsit is lányos ruhát rám akartak adni. Két centis desszantos hajam volt (oldalt kopaszra felnyírva) és minél fiúsabb volt egy cucc, annál jobban szerettem.
A szüleimnek rám kellett térdelnie, hogy évnyitóra/évzáróra rámfeszegessék a kötelező rakott szoknyát, amit utána téptem le magamról.
Oszt' mégis nő lett belőlem, most már nőies cuccokat is hordok. A mentalitásom marad meg inkább férfiasnak.
Szóval a fiú lányruhába öltöztetését akkor tartom rossznak, ha a fiú ellenkezik. Ha ő maga szeretné, akkor miért ne?
ma 18:53
Válasz:
Az öcsém még csak 8 éves de mindig belebújik a szoknyáimba, ha táncol itthon.
Fotós szakmámból kifolyólag az életemben két esetre emlékszem, hogy a kísérő lányok között fiú is volt. Persze ezt nem verik nagy dobra, fontos ilyenkor a diszkréció.
Mindkét esetben transzexuális lehetett az gyermek!
Valaki kérte, itt a link.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!