Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért kell esküvőre egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell esküvőre egy fiúból lányt csinálni?

Figyelt kérdés

2012. okt. 1. 18:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

12 éves koromig őrjöngve hisztiztem, ha bármi kicsit is lányos ruhát rám akartak adni. Két centis desszantos hajam volt (oldalt kopaszra felnyírva) és minél fiúsabb volt egy cucc, annál jobban szerettem.

A szüleimnek rám kellett térdelnie, hogy évnyitóra/évzáróra rámfeszegessék a kötelező rakott szoknyát, amit utána téptem le magamról.

Oszt' mégis nő lett belőlem, most már nőies cuccokat is hordok. A mentalitásom marad meg inkább férfiasnak.

Szóval a fiú lányruhába öltöztetését akkor tartom rossznak, ha a fiú ellenkezik. Ha ő maga szeretné, akkor miért ne?

2012. okt. 1. 18:53
 12/30 anonim ***** válasza:
70%

ma 18:53

Válasz:

Az öcsém még csak 8 éves de mindig belebújik a szoknyáimba, ha táncol itthon.

2012. okt. 1. 18:55
 13/30 anonim ***** válasza:
32%
Még sosem hallottam ilyet. Szerintem ez rettenetes és tilos is.
2012. okt. 1. 19:00
 14/30 anonim ***** válasza:
Mèg èn sem hallottam ilyenröl.
2012. okt. 1. 19:02
 15/30 anonim ***** válasza:
75%
én fiú vagyok, de bevallom hogy nekem tetszene ha olyan csinos ruhát kellene felvennem mint amit a lányok 17F
2012. okt. 1. 19:04
 16/30 anonim ***** válasza:
50%

Fotós szakmámból kifolyólag az életemben két esetre emlékszem, hogy a kísérő lányok között fiú is volt. Persze ezt nem verik nagy dobra, fontos ilyenkor a diszkréció.

Mindkét esetben transzexuális lehetett az gyermek!

2012. okt. 1. 19:13
 17/30 A kérdező kommentje:
Nekem egy hat éves kislányom van, de az tuti biztos, hogy ha fiam lenne akkor fiús ruhába menne esküvőre!!!
2012. okt. 1. 19:16
 18/30 anonim ***** válasza:
2012. okt. 1. 20:39
 19/30 anonim ***** válasza:
Én kértem, köszönöm! :3
2012. okt. 1. 21:51
 20/30 anonim ***** válasza:
46%
18-as: Én meg nagyban keresem vissza, hát ha látom, hogy már itt van, megspóroltam volna negyed órát. XD
2012. okt. 1. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!