Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a koszorúslány és a tiszteletbeli koszorúslányok között?
Szia!
nekem 12 koszorúslányom volt. elől vonultak a kicsik, majd az egyre nagyobbak és egy kis szünettel a legvégén én.
egyszínű volt a ruhájuk, de mindenki kiválaszthatta, hogy milyet szeretne és remekül elvoltunk.
és ha téged nem zavar, hogy "sokan" vannak, akkor senkinek semmi köze hozzád. ez a te esküvőd, az lesz amit te akarsz!
sok boldogságot!!
Nekem márciusban 13 koszorúslányom lesz.A legkisebb 1 a legnagyobb pedig 35 éves lesz.Egyforma színű ruhájuk lesz,és nem gondolom,hogy különbséget kellene köztük tenni.A kicsiket úgy is az érdekli majd,hogy milyen csini királylányos ruhájuk van.
Én még nem is hallottam ilyet,hogy tiszteletbeli.Most vagy koszorúslány vagy nem valaki.Teljesen mindegy hány éves.
A nagy koszorúslányokkal csak az a baj, hogy ha előtted mennek, akkor nagyon nehéz fényképezni a menyasszonyt előről, mert valszeg ki lesz takarva! Ha mögöttted, akkor meg már nem kapnak akkora figyelmet!
Nálunk csak 2 koszorúspár volt: 2 fiú 2 lány. 8-5-4-3 évesek! A 8 éves lány is kissé kilógott a sorból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!