Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi csokor miért ilyen drága?
Ezt mondom.
Vannak pofátlan eladók,mint a virágos aki 20ezerért akar rásózni egy csokrot a kérdezőre,és mint anyám,aki 150-200%-os haszonnal dolgozik,és vannak a normálisabban.
Ez ilyen.
De a vevők is ilyenek,van olyan vevőnk,akinek nem kell a gagyi pulcsi 2ezerért,neki 5ért kell,hát adjuk neki 5ért a 2ezreset,legyen boldog.És az,mert neki 5ezres pulcsija van.Anyám is boldog,mert a 700Ft-os pulcsit 2ezer helyett 5 ezerért adta el egy hülyének.
nálunk anyós DOLGOZIK virágboltban, nem az övé. És nagykeráron volt 30E. És nem, nem hajtja be máson. Bnőm most rendelt tőlük, menyacsokor, tanúknak, vőlinek kitűző, koszicsokrok, szülőköszöntők... kb mint nekünk, az volt nekik is. 50E ft lesz, de nekik 3 szálas asztaldísszel, ami nekünk 1szál volt. Vagyis 15E a munkadíja MINDENRE
És az én csokrom még harmadnap is gyönyörű volt, a szülőköszöntők is!! A többit nem írom, mert nem láttam! A vőli kitűzőt 2-3 hét után dobtuk ki!
Lehet olcsón szépet!!!!!
Anyám nem virágboltos... olvasni nem ártana.
Ha kijön a végösszeg... Pf.. Alapból akkor házasodok, ha van rá pénzem. Így kezdődik.
"Ja, aztán majd ha kijön a végösszeg, hogy jaj, mégse kellett volna ennyira exkluzívnak lennie:)
Amúgy meg ha anyucinak virágboltja van, akkor gondolom ingyen lesznek a virágok, anyuci meg behatja a sok vásárlón, meg menyasszonyon, akik mit sem sejtenek, hogy miért ilyen drága. Ezt annak írtam, akinek az anyjának virágboltja van"
35-ös!! Olvasni nem ártana.....:))))
Olvasd már el az utolsó mondatom, ott írom, hogy kinek írtam, vagy vegyél szemüveget vagy ülj közelebb a monitorhoz vagy csak vedd meg az értelmező kéziszótárt, vagy csak egyszerűen, OLVASNI NEM ÁRTANA:DDD
Nekem március végén volt az esküvőm. Kisvárosi virágosnál csináltattuk a csokrot+díszeket (Pest megyei város, ahol az esküvő és a kaja is volt). Összesen 30000 Ft fizettünk érte, ebből a csokor volt a legdrágább, 10000Ft, szerintem korrekt ára volt. Megmondtuk, hogy esküvőre lesz, hiszen rendeltünk még 2 kitűzőt (ebből 1-et újra kellett csinálnia, mert a fotózáskor szétjött, nem kért érte semmit), 1 dobócsokrot, 1 karkötőcsokrot, 6 kis asztaldíszt, és egy főasztaldíszt, nehéz lett volna letagadni :) A fő virág: fehér írisz és krém kis fejű rózsa volt, ilyen lett a végeredmény:
Hihetetlen tartós volt mind! Sajnos vannak tényleg pofátlan virágosok, de érdemes körbeérdeklődni, mert alap esetben tényleg tartósabb virágokból és nagyobb odafigyeléssel készítik az esküvőieket!
Szia!
Mindenképp megbízható virágost keress!!! Nekem ősszel lesz az esküvőm 15ezer lesz a csokor, igaz holland fehér tulipán-rózsa, meg a többi virág. Összesen 50 ezer lesz minden (dobos csokor, vőlegény + násznagyoknak kitűző, szülőknek virág, templomdísz, vendéglőbe asztaldísz) Nálunk ő rögtön úgy kezdte, hogy senki pénztárcájában nem akar turkálni, ő annyiért csinál csokrokat, amennyiért mi mondjuk. Én ismerem a munkáit vittem elképzelés alapot és mondtam, hogy ennyit tudok összesen rá szánni és meg is egyeztünk mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!