Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt már valakinek gerbera...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakinek gerbera esküvői csokra?

Figyelt kérdés

Mennyire tartós? Kibírja a napot? Kora őszi esküvőnk lesz, amikor még vélhetően elég meleg lesz.

Imádom a gerberákat és nagyon szeretném az asztaldíszeket, csokrokat és egyéb virágdíszeket gerberából csináltatni, de nem tudom mennyire jó ötlet.

Örülnék minden tapasztalatnak!

2013. ápr. 14. 13:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%
Nálunk a koszorúslány csokrokban volt napraforgó mellett gerbera, és habár én is úgy tudtam, hogy az egyik legtartatlanabb virág, mivel ilyen kis oázisba voltak belerakva nagyon jól bírták. Arra kell vigyázni, hogy ne legyen megtörve sehol a szára. Az én menyasszonyi csokromban, hiába vigyázott rá a virágos is, én is, egy napraforgó szára megtörött, az az egy volt, ami kókadt, de a többi nem, mert egész nap volt vízellátása az oázisból.
2013. ápr. 14. 13:03
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem gyönyörű. Én is választanám :)

2013. ápr. 14. 13:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Az enyémben volt gerbera, rózsa és kála mellett, nem lett semmi baja.
2013. ápr. 14. 13:16
 4/12 A kérdező kommentje:

Még nem tudom, hogy csak gerberát szeretnék-e, vagy esetleg vegyítve valami mással. Nekem ezek is nagyon tetszenek:

[link]

[link]

Viszont elég közel áll hozzám ez a bohémság is, imádom a színeket, gerberából pedig nagyon szépet lehetne megálmodni szerintem. Még egyelőre tanácstalan vagyok.

Én is úgy tudom, hogy nem tartozik a tartós virágok közé, ezért kicsit aggódom.

2013. ápr. 14. 13:22
 5/12 anonim ***** válasza:

Most gondolj bele!

Annyit tart amennyit kell: Indulás, fotózás, polgári, templom (ha lesz), utána már senki rá se néz a csokorra.

Nem? :)

Amúgy szuperül néz ki, szerintem én is ilyen bohókást választok majd, nagyon szép :)

2013. ápr. 14. 13:26
 6/12 anonim ***** válasza:

nem, de eddig eszembe sem jutott

a párom "kedvenc" virága, ha lehet ilyet mondani egy férfi esetében.

köszönöm kérdező az ötletet

2013. ápr. 14. 13:40
 7/12 A kérdező kommentje:

Igazán nincs mit, örülök ha másnak is tetszik. Én még sosem láttam esküvőn, de nekem most ez tetszik eddig legjobban és amúgy is imádom a gerberát, a kedvenc virágom, úgyhogy illene is hozzám. A páromat meg baromira hidegen hagyja, azt mondta ő csak annyit szeretne, hogy legyen pár szál rózsa is belecsempészve a díszítésbe.

Asztaldíszként pl ilyesmi kis csokrokat eltudok képzelni, mint a jobb oldalon:

[link]

Avagy ilyesmi formában:

[link]

2013. ápr. 14. 16:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Azt,hogy most mennyire divat, nem tudom.Mikor nekem volt az esküvőm rózsacsokrom volt,26 évvel ezelőtt.Csak érdekességképp említem, hogy mikor hazajöttünk a 2 hetes nászutunkról még mindig szép volt.

Abban az időben divat volt a gerberacsokor is, az is szép, az egyik osztálytársamnak az volt a csokra.De hogy mennyire volt tartós, nem tudom.

2013. ápr. 14. 16:42
 9/12 kisnicole18 ***** válasza:
Nekünk tavaly ősszel volt az esküvőnk, gerbera a kedvenc virágom, így a csokrom és az oltárdísz is ebből készült, nagyon szép és mutatós virág, és nekem két hétig is bírta utána még:-)
2013. ápr. 14. 23:02
 10/12 anonim ***** válasza:

A 8 as vagyok.Akkor jól bírta a csokrod neked is utolsó.

Most jut eszembe,hogy volt egy kellemetlen emlékem a gerberával kapcsolatban.A gyerekem ment egy gy.zsúrra,vettem 1 szál gerberát az ajándék mellé.Másnap, mikor ment volna, délutánra lekonyult a feje:(

2013. ápr. 15. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!