Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A húgom csicsás koszorúslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A húgom csicsás koszorúslány ruhát akar a menyaruhám pedig egyszerű. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az esküvőnk nagyon egyszerű lesz, semmi extra, semmi felesleges flanc. A menyasszonyi ruhám is egyszerű lesz, ehhez hasonlít: [link]

Erre a húgom kiválasztott egy nagyon díszített koszorúslányruhát, ehhez hasonlót: [link]

Szerintem mindenki őt fogja nézni, hiszen neki ennyire extra ruhája lesz. Beszéltem vele, nem szeretne egyszerűbbet. Azt mondta, már nagyon várja, hogy koszorúslány lehessen, és nem csúnya ruhában akar jönni.

Szerintetek nagyon gáz lesz, ha ennyire túlöltözi a menyasszonyt?

2013. ápr. 26. 06:47
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Szia. hasonló helyzetben vagyok, amiben te vagy/voltál. mi történt? Mit tudtál csinálni?
2014. aug. 20. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!