Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A húgom csicsás koszorúslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A húgom csicsás koszorúslány ruhát akar a menyaruhám pedig egyszerű. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az esküvőnk nagyon egyszerű lesz, semmi extra, semmi felesleges flanc. A menyasszonyi ruhám is egyszerű lesz, ehhez hasonlít: [link]

Erre a húgom kiválasztott egy nagyon díszített koszorúslányruhát, ehhez hasonlót: [link]

Szerintem mindenki őt fogja nézni, hiszen neki ennyire extra ruhája lesz. Beszéltem vele, nem szeretne egyszerűbbet. Azt mondta, már nagyon várja, hogy koszorúslány lehessen, és nem csúnya ruhában akar jönni.

Szerintetek nagyon gáz lesz, ha ennyire túlöltözi a menyasszonyt?

2013. ápr. 26. 06:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy még csak 14 éves, kiskamasz. Esélytelen, hogy meggyőzd, ennyi idősen az ember nagyon hajlamos a túlzásokra.

Úgyhogy a sarkadra kell állnod. Mondd meg, hogy vagy olyan ruhája lesz, amilyenbe te is beleegyezel, vagy nem lesz koszorúslány. Persze hogy duzzogni fog, mert még gyerek. De utólag be fogja látni, hogy igazad volt :)

2013. ápr. 26. 14:13
 22/31 anonim ***** válasza:
60%
Azért nem értem az ilyen "valaki túl fog öltözni az esküvőmönn" parát, mert én eddig ahányszor olyan esküvőn voltam, ahol valaki túlöltözte a menyasszony, a násznép továbbra is a menyasszonyt csodálta, a magamutogató egyénen meg röhögtek, hogy mennyire szánalmas.
2013. ápr. 26. 14:21
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Én magam is a húg vagyok, és a nővérem esküvőjére valami hatalmas abroncsos ruhát szerettem volna mindig, ám, mikor közölte, hogy egyszerű és rövid ruhája lesz, eszem ágában sem volt duzzogni, sőt inkább örültem, hogy új kihívás, egyszerű, de nagyszerű koszilány ruhát találni magamnak. :) Bár én akkor már 20 voltam.

Fura, hogy édesanyátok mellé állt, majd a saját esküvőjén az vesz fel, amit akar, a Tiéden meg azt amit te akarsz, ilyen egyszerű... :)

2013. ápr. 26. 18:47
 24/31 anonim ***** válasza:
84%
Persze, hogy gáz, a menyasszonyt senkinek se szabad túlöltöznie. Mondd el neki, hogy te vagy a menyasszony, te döntöd el, milyen ruha lehet rajta, majd a saját esküvőjére azt vesz fel, amit akar, s ő is megmondhatja majd neked, hogy milyen ruhát vegyél fel.
2013. ápr. 27. 13:43
 25/31 anonim ***** válasza:
Eléggé érdekes húgod van. Szerintem igazán megérthetné h ez a TE napod. Ha neki lesz az esküvője nyilván te se fogsz ilyen csicsás ruhába menni. A többi válaszolónak igaza van. Kedvesen , de határozottan megmondhatod neki h válasszon más milyet , ami nem ilyen csicsás . Amúgy mindkét ruha szép de a lila nem koszorúslány ruha.
2013. ápr. 27. 15:25
 26/31 anonim ***** válasza:

Én először anyukáddal beszélnék... hugi nélkül. Meg kell neki is magyarázni, hogy hugit ki fogják röhögni. Főleg mert egy 14 évesen, aki még gyerek, egy ilyen puffos-giccses ruha nem fog úgy kinézni, mint a modellen, hanem úgy fog kinézni, mint egy elrontott Barbie-hercegnő.

Ha ez nem megy, akkor rokon, nem rokon, megmondanám neki, hogy egy esküvőn igenis illik a menyasszony kéréseinek eleget tenni, és ha nem fog, akkor nem lesz koszorúslány.

2013. ápr. 29. 22:30
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Az én bátyámnak is hamarosan lesz az esküvője. Én is 14 éves vagyok, mint a húgod, és én is mindig csilli-villi királykisasszony ruháról álmodoztam, de mikor a bátyám barátnője közölte, hogy ő nem akar ilyesmit, hanem egyszerű, letisztult, elegáns koktélruhát, szó nélkül belementem. Szóval ez a hiszti-dolog nem a korából fakad, hanem a természetéből. Szerintem magyarázd meg neki, hogy ez a TE esküvőd, és ajánld fel, hogy segítesz neki találni egy olyan darabot, ami mindkettőtöknek megfelel. És szerintem édesanyádat csak akkor vond bele, ha ez sem segít, különben azt fogja hinni, hogy a háta mögött szervezkedtél, és akkor csak még makacsabbul fog ragaszkodni a ruhához. Amúgy az előttem kettővel szólónak: nincs meghatározott koszorúslány ruha, ezt a menyasszony dönti el. Mi például türkizben leszünk :)
2013. máj. 1. 17:46
 28/31 anonim ***** válasza:
Én is próbálnék rá hatni a helyedben, különben elég ciki lesz, hogy mindenki rajta röhög a háta mögött. Egyértelműen add a tudtára, hogy te vagy a menyasszony, nem ő, vagy az édesanyád. Ha puccparádét akar, legyen, felkérsz mást koszorúslánynak és kész. Nem kötelező annak lennie, sőt egy esküvőre nem is feltétlenül kell koszorúslány. Ha meg az akar lenni, elfelejti ezt a habcsók ruhát és valami elegánsabbat vesz fel, ami illik a többi kiegészítőhöz és a menyasszonyhoz. Mert akárhogy is nézzük, a koszorúslánynak az a dolga, hogy szolidan szép legyen, s nem az, hogy egész este azt kiabálja, hogy "ééén vagyoook a koszorúúúslááány, nekem puccosabb esküvőőőm lesz". Mert ez a ruha ezt üzeni és biztos lehet benne, hogy majd kibeszélik, kiröhögik a háta mögött, anyukátokkal együtt, aki ezt megengedi neki.
2013. máj. 2. 06:53
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk hugom a főnök, és mivel utálom ha hisztizik ráhagyom. Nem tűr ellentmondást, pedig csak 9 éves. Anyám is mondta hogy hagyjam rá, meg hogy nem az én dolgom kiválasztani a koszorúslány ruhát, hanem a koszorúslányoké.
2013. máj. 21. 10:45
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a húgom olyan szinten hisztériázott (17 éves létére), hogy közöltem vele: nem lesz koszorúslány. Természetesen csak a csicsa-micsás ruhát vette fel, amit utólag megbánt, mert mindenki kibeszélte, hogy hogy vehette fel... Szóval a menyasszonyt nem csak nem illik túlöltözni, nem is érdemes, mert egész este mindenki rajta fog röhögni.
2013. máj. 21. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!