Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A húgom csicsás koszorúslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A húgom csicsás koszorúslány ruhát akar a menyaruhám pedig egyszerű. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az esküvőnk nagyon egyszerű lesz, semmi extra, semmi felesleges flanc. A menyasszonyi ruhám is egyszerű lesz, ehhez hasonlít: [link]

Erre a húgom kiválasztott egy nagyon díszített koszorúslányruhát, ehhez hasonlót: [link]

Szerintem mindenki őt fogja nézni, hiszen neki ennyire extra ruhája lesz. Beszéltem vele, nem szeretne egyszerűbbet. Azt mondta, már nagyon várja, hogy koszorúslány lehessen, és nem csúnya ruhában akar jönni.

Szerintetek nagyon gáz lesz, ha ennyire túlöltözi a menyasszonyt?

2013. ápr. 26. 06:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Én engedném, hogy azt vegyen fel, amit akar. Majd rájön, amikor megszólják a háta mögött, hogy ez túlzás volt. De az esküvő a te napod, élvezd, ő meg jöjjön, amiben akar!
2013. ápr. 26. 09:03
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem hajlik a valasztasa megvaltoztatasara mutasd meg neki az itteni valaszokat, talan raebreszti, hogy nem ez lenne a megfelelo.

Amugy gyonyoru a ruha, de nem illik tuloltozni a menyasszonyt.

Ez kicsit olyan, mintha lenne egy buli, ami egeszen laza, pl farmeres...valaki meg koktelruhaban menne... Nem illik az esemeny tervezett stilusahoz.

Sajnalom, hogy ennyi onfeju hugod van...

2013. ápr. 26. 09:26
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
*ennyire
2013. ápr. 26. 09:27
 14/31 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem ajánld fel neki, hogy lehet habos babos ruhája, de akkor legyen rövid. Egy tüllös koktélruha szerintem elfogadható, úgyis mindenki látja majd, hogy kicsi még.

Ez cuki pl szerintem:

[link]

2013. ápr. 26. 09:53
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
az a baj h nevetséges lenne csak ezt nem fogja fel. Tök mindegy anyukátok mit mond ez a te esküvőd. Állj a sarkadra mondd meg neki h nem szeretnéd ezt, szeretnéd ha a szoknyája stílusa igazodna az esküvőtökhöz mert ez nem az ő nagy napja neki kell alkalmazkodnia.
2013. ápr. 26. 09:57
 16/31 anonim ***** válasza:
89%

Ezzel a ruhával nem az a baj, hogy "túlöltözné a menyasszonyt", hanem az, hogy szimplán giccses, ocsmány, ízléstelen!

A te ruhád 100x szebb, így is mindenki téged nézne, a húgodon maximum röhögnének, hogy ezt vajon komolyan gondolta-e.

Egyébként egy ilyen esküvői ruha mellé valóban rövid, koktélruha jellegű koszorúslány-ruha illik, ha hosszú, akkor maximum szolid.

Ajánlj neki 1-2-t:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha nem megy bele, egyszerűen közöld, hogy akkor nem lesz koszorúslány. Ne hallgass anyukád véleményére sem. Itt nem arról van szó, hogy hadd válasszon szegény azt, amit akar, hanem arról, hogy a húgod bazári bohócnak akar öltözni az esküvődön, és egyszerűen ha nem illik, akkor nem illik.

2013. ápr. 26. 10:06
 17/31 anonim ***** válasza:
87%

14 éves kislánynak ebbe melle sincs,nem való egy 14 évesnek ilyen ruha.

Páros,rövid ruhát nézzen vagy nem kell koszorúslánynak lennie.

Te napod,ne hagyd,hogy majd rosszul érezd magad,mert őt bámulják.

2013. ápr. 26. 10:11
 18/31 anonim ***** válasza:
90%
Én is azon gondolkodtam, hogy 14 éves kislány ilyen ruhában?
2013. ápr. 26. 10:14
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor az én sztorimat engedd hogy leírjam. Az én menyaruhám is viszonylag egyszeű,gyönyörű,abroncsos,de semmi gyöngy strassz csipke csicsamicsa.

A leendő férjemnek 15 éves lány szintén kiválasztott egy türkiz "csodát". amire először rábólintottam mert nem akartam hogy egész este a sarokba üljön duzzogva.

de aztán addig rágtam magam itthon,hogy mennyire kirívó lesz a ruhája hogy beszéltünk vele, hogy ez van és kész átiratjuk a ruhát. meglepően könnyen vette csak egy kicsit puffogott.

az igaz hogy én mellém állt a család. de a te esküvőd,ez a legfontosabb.

ugyan még nem vagyunk túl az esküvőn,de remélem minden renben lesz. nálatok is!

legyél határozott,nem szabad engedned,mert nehogy már éppen a te napodat tegye tönkre akárki is!

2013. ápr. 26. 10:27
 20/31 anonim ***** válasza:
73%
szerintem is kicsit extra a ruha, de te vagy a menyasszony, így is mindenki téged fog nézni, szerintem emiatt ne izgulj :)
2013. ápr. 26. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!