Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A húgom csicsás koszorúslány ruhát akar a menyaruhám pedig egyszerű. Mit tegyek?
Az esküvőnk nagyon egyszerű lesz, semmi extra, semmi felesleges flanc. A menyasszonyi ruhám is egyszerű lesz, ehhez hasonlít: [link]
Erre a húgom kiválasztott egy nagyon díszített koszorúslányruhát, ehhez hasonlót: [link]
Szerintem mindenki őt fogja nézni, hiszen neki ennyire extra ruhája lesz. Beszéltem vele, nem szeretne egyszerűbbet. Azt mondta, már nagyon várja, hogy koszorúslány lehessen, és nem csúnya ruhában akar jönni.
Szerintetek nagyon gáz lesz, ha ennyire túlöltözi a menyasszonyt?
Igen, gáz, nem volna szabad túlöltözni a menyasszonyt, a húgod által választott ruha pedig nagyon hasonlít szabásában egy menyasszonyi ruhára, csak a színe más. (A saját véleményem, hogy ráadásul túl csicsás, de ez már csak egyéni ízlés kérdése.)
Mondd meg neki, hogy ez nem az ő esküvője. A násznép ki fogja röhögni.
A te esküvőd, téged kellene, hogy nézzenek, neked kellene a legszebbnek lenned. Szép mindkét ruha, de tényleg extrább a koszorúslány ruha. Képzeld el fehérben... Menyasszonyi ruhának is tökéletes lenne. Míg a tied lilában, koszorúslány ruha. Az úgy jó lenne.
Ha tényleg úgy megy a húgod, akkor szerintem mindenki azt fogja gondolni, hogy túlöltözött téged, és hogy szebb az ő ruhája. Nem értem, hogy ezt ő miért nem látja be, hiszen a te esküvőd.
Nekem amúgy nem voltak koszorúslányaim. :-)
Nekem sem volt koszorúslányom....
A te esküvöd.Megmondod neki vegyen fel egyszerübb ruhát,vagy nem lesz koszorúslány.Ez igen egyszerü.A koszorúslány ne legyen "szebb2 mint a menyasszony!!Ez nem z ö napja!!
Ennél vannak sokkal szebb és egyszerűbb koszorúslányruhák. A kevesebb néha több..
És fehérben tényleg lehetne menyasszonyi ruha is.
Mondd meg neki, hogy válasszon valami egyszerűbbet, amire áldásodat adhatod és akkor jöhet, ha nem, akkor pedig nem lesz koszorúslány.
Próbáld vele megértetni, hogy ez a te napod és bőven túlöltöz téged a ruhájával.
Én is láttam már egyébként ezt a ruhát koszorúslányon, de ott a menyasszonynak is sokkal díszesebb ruhája volt.
Ott nem volt gáz.
Viszont nyilván ne te vegyél új ruhát, hanem a húgod találjon mást.
Én megmondanám,hogy választ valami kevésbé kirívót,vagy nem lesz koszorúslány.
(nekem se volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!