Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok / gondolnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok / gondolnátok, ha egy esküvőn, ahol vendégek vagytok, a menyasszony a hosszú, fehér ruha helyett az alábbi szerkót viselné? (kép lent)

Figyelt kérdés

Elölnézet: [link]

És hátulról: [link]

Nem templomi esküvő.

2013. ápr. 12. 20:58
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
63%

Előbb képzelem el temetésre ezt mint esküvőre...

Vagy kuplerájba.

Pedig én is rövidebb esküvői ruhát szeretnék, de nem feketét....

Hanem pl. ilyen:

[link]

A kérdező szerintem kicit személyiségzavaros.

2013. ápr. 12. 22:46
 32/44 anonim ***** válasza:
65%
Azt gondolnám, hogy nem is esküvőre jöttem, hanem inkább egy farsangi bálra :)
2013. ápr. 12. 22:51
 33/44 anonim ***** válasza:
52%

(#31 voltam.)

#13 fején találta a szöget, nekem is Hófehérke ugrott be a jelmezes oldalak mellett, ahol ilyesmiket lehet venni (a nyakmegoldás nagyon hófehérkés) :D

Azt nem értem, miért ártana a kiskorúaknak, ha látnának egy pár női lábat, strandra se mennek soha vagy nyáron utcára...? S mi a baj a lábakkal, fel nem fogom.

Tény, hogy távol áll a szokásos menyasszonyi ruháktól és én sem vennék fel ilyesmit (én egy elegánsabb fekete-bordó fűzős, nagyon gothic és kissé steampunk stílusú valamiben mennék :D), de attól még szeretem, ha valaki nem tagadja meg önmagát. Ha az ő stílusa ilyen, akkor miért ne? Még ruha is van rajta, a történelem során esküdtek már meztelenül is... Vagy bikiniben...

2013. ápr. 12. 22:53
 34/44 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nem a kinézetével van a bajom, mert szép, csinos, hanem azzal, hogy nincs esküvői hangulata, semmi sem utal arra, hogy a viselője a menyasszony. De mint írtam egy jelmezes esküvőn viszont tökéletes.
2013. ápr. 12. 22:54
 35/44 anonim ***** válasza:
95%
Felőlem pucér is lehet, engem nem hoz zavarba. Lényeg, hogy neki tetsszen.
2013. ápr. 12. 23:37
 36/44 anonim ***** válasza:
70%
Röhögnék mint az állat magamban. De a saját esküvőjére mindenki azt vesz fel amit akar.
2013. ápr. 12. 23:41
 37/44 anonim ***** válasza:
70%

elég húzós darab. esküvőre nem venném fel. jelmezbálba inkább.

azt szólnám, h teljesen le lennék döbbenve, h ezt most komolyan gondolta-e?

2013. ápr. 12. 23:44
 38/44 anonim ***** válasza:
96%

Uh-uh, tiszta Queen of hearts.

Ha nincs templomi akkor nagyon adja, főleg Alice in wonderland témában de klassz is lenne, a vőlegény mondjuk White rabbit ként. Oké ebből gondolom levettétek,hogy nekem nagyon bejön, a ruha is dögös és ha nincs komolyan gondolva az egész,meg a násznép is bevállalós akkor remekül elsülhet.

2013. ápr. 13. 00:29
 39/44 anonim ***** válasza:
22%

Ha jól áll neki, akkor engem megenne a sárga irigység :)

Végre nem egy sablon-fehér-királylányos menyasszonyi ruha.

Ha jól tudom (persze lehet hogy tévedek, nem vagyok vmi nagy esküvő fan) azok a fehér ruhák régen amúgy is az ifjú menyasszony ártatlanságát, szüzességét szimbolizálták. Na ez utóbbiak régen kimentek a divatból szerintem (kicsit sem baj!!). Akkor a becsapósan szimbolikus ruhához vajh miért ragaszkodunk annyira??

2013. ápr. 13. 01:42
 40/44 anonim ***** válasza:
56%

Menyecske ruha helyett eltudnam kepzelni, menyasszonyiank nem.

Amugy csino ruci

2013. ápr. 13. 07:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!