Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok / gondolnátok, ha egy esküvőn, ahol vendégek vagytok, a menyasszony a hosszú, fehér ruha helyett az alábbi szerkót viselné? (kép lent)
Előbb képzelem el temetésre ezt mint esküvőre...
Vagy kuplerájba.
Pedig én is rövidebb esküvői ruhát szeretnék, de nem feketét....
Hanem pl. ilyen:
A kérdező szerintem kicit személyiségzavaros.
(#31 voltam.)
#13 fején találta a szöget, nekem is Hófehérke ugrott be a jelmezes oldalak mellett, ahol ilyesmiket lehet venni (a nyakmegoldás nagyon hófehérkés) :D
Azt nem értem, miért ártana a kiskorúaknak, ha látnának egy pár női lábat, strandra se mennek soha vagy nyáron utcára...? S mi a baj a lábakkal, fel nem fogom.
Tény, hogy távol áll a szokásos menyasszonyi ruháktól és én sem vennék fel ilyesmit (én egy elegánsabb fekete-bordó fűzős, nagyon gothic és kissé steampunk stílusú valamiben mennék :D), de attól még szeretem, ha valaki nem tagadja meg önmagát. Ha az ő stílusa ilyen, akkor miért ne? Még ruha is van rajta, a történelem során esküdtek már meztelenül is... Vagy bikiniben...
elég húzós darab. esküvőre nem venném fel. jelmezbálba inkább.
azt szólnám, h teljesen le lennék döbbenve, h ezt most komolyan gondolta-e?
Uh-uh, tiszta Queen of hearts.
Ha nincs templomi akkor nagyon adja, főleg Alice in wonderland témában de klassz is lenne, a vőlegény mondjuk White rabbit ként. Oké ebből gondolom levettétek,hogy nekem nagyon bejön, a ruha is dögös és ha nincs komolyan gondolva az egész,meg a násznép is bevállalós akkor remekül elsülhet.
Ha jól áll neki, akkor engem megenne a sárga irigység :)
Végre nem egy sablon-fehér-királylányos menyasszonyi ruha.
Ha jól tudom (persze lehet hogy tévedek, nem vagyok vmi nagy esküvő fan) azok a fehér ruhák régen amúgy is az ifjú menyasszony ártatlanságát, szüzességét szimbolizálták. Na ez utóbbiak régen kimentek a divatból szerintem (kicsit sem baj!!). Akkor a becsapósan szimbolikus ruhához vajh miért ragaszkodunk annyira??
Menyecske ruha helyett eltudnam kepzelni, menyasszonyiank nem.
Amugy csino ruci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!