Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok / gondolnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok / gondolnátok, ha egy esküvőn, ahol vendégek vagytok, a menyasszony a hosszú, fehér ruha helyett az alábbi szerkót viselné? (kép lent)

Figyelt kérdés

Elölnézet: [link]

És hátulról: [link]

Nem templomi esküvő.

2013. ápr. 12. 20:58
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
33%
ma 21:13, milyen igazad van! De tényleg! )))
2013. ápr. 12. 21:15
 12/44 anonim ***** válasza:
54%
Szemernyit se vagyok irigy, de akkor is k*rvás és nem való esküvőre. És nekem is jól állna, csak én nem vennék fel semmi pénzért ilyet;)
2013. ápr. 12. 21:18
 13/44 anonim ***** válasza:
61%
Kicsit olyan, mint ha egy szex szerepjátékhoz prosti Hófehérkének öltözött volna be a leányzó, aki mellékállásban pincérnő. :D Amúgy semmit nem gondolnék, jót nevetnék rajta. :)
2013. ápr. 12. 21:26
 14/44 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem menyecskeruhának ok, de az anyakönyvvezetőnél a városházán nem tudom elképzelni, a helyzet komolysága miatt. De én romantikus alkat vagyok, ez a ruha pedig inkább szexi, mint romantikus. Egy fiatal lányon el tudom képzelni, de én már nem vagyok mai csirke :)

Szóval ha a 18 éves unokatesóm ilyet venne fel az esküvőjén menyasszonyként, nekem tetszene (de azt tudom, hogy apám pl nem bírná ki szó nélkül, és nem ő lenne az egyetlen)

2013. ápr. 12. 21:26
 15/44 anonim ***** válasza:
73%

De akkor legyen az egész esküvőnek ilyen témája, amibe beleillik. Elhiszem, hogy aki templomi esküvőkhöz van szokva -bár nem ott lesz, írtad- nem tudnak elvonatkoztatni.

Ha nem hívtok meg gyerekeket, meg időseket, akkor simán lehet szerintem. A piciknek nem való, az idősebbek meg nagyon megbotránkoznának rajta, olvashattad a fiatalabbak véleményét is...

2013. ápr. 12. 21:29
 16/44 anonim ***** válasza:
72%
Ez a Szívkirálynő az Alice a Csodaországban történetből! :) Majdnem ugyanilyen jelmezem van nekem is, eközött meg a másik között gondolkodtam. :)) Mondjuk én nem éppen esküvői öltözetnek használom, de ha a menyasszonynak, a vőlegénynek és a társaságnak bejön, hát viselje!
2013. ápr. 12. 21:30
 17/44 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem is csak akkor jó választás, ha egy csupa fiatalból álló társaság vesz részt az esküvőn és nincsenek gyerekek, meg idősek.

Itthon, egy kis szerepjáték kedvéért szívesen beöltöznék én is ilyen kis ledér szívkirálynőnek, de az esküvőmre, ahol anyukám, apukám, a nagymamám, meg egész kis gyerekek is részt vettek, azért nem ebben parádéztam volna. :)

2013. ápr. 12. 21:34
 18/44 anonim ***** válasza:
25%
Csak a nagyszüleid és párod nagyszüleit ne hívd meg... Szívrohamot kapnának :D
2013. ápr. 12. 21:35
 19/44 anonim ***** válasza:
40%
Hogy lesz egy szép nászéjszakája!:D
2013. ápr. 12. 21:40
 20/44 anonim ***** válasza:
61%

Három dolog jutna eszembe.

1. Azt hiszi a menyasszony, hogy jelmezbálban van.

2. Direkt mutogatja a lábát, hogy minden férfi csorgassa a nyálát utána, és hogy megbotránkoztassa az embereket.

3. Feltűnési viszketegségben szenved.

2013. ápr. 12. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!