Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok / gondolnátok, ha egy esküvőn, ahol vendégek vagytok, a menyasszony a hosszú, fehér ruha helyett az alábbi szerkót viselné? (kép lent)
Mindent összevetve hiába csinos, szexi a ruha, ez egy jelmez. Lehet lehurrogni, de így van. Ahogy már írták előttem, egy fiatalos, humoros esküvőn, ahol ilyen az egész esküvő témája és fiatal, bevállalós az egész társaság, ott már el tudom képzelni, de amúgy nem. Persze megszólni senkit nem szólnék meg érte, mindenki azt vesz fel, amit akar, engem nem bánt vele. De ha már rövid, szexibb menyasszonyi ruhát szeretnék, akkor inkább valami ilyesmit választanék:
28-as, ahogy végigfutottam a hozzászólásokon, nem sok olyat láttam, aki r.bancozta volna a menyasszonyt, inkább olyat, aki szerint maga a ruha a k.vás. A kettő nem egy.
Mindegy. Tőlem aztán biztos mindenki azt vesz fel, amit akar, nekem ez akkor sem tetszik. Vagyis otthonra tetszik egy kis etyepetyére, de esküvőre nem tetszik. Sorry.
Ha az esküvő témája ilyen jellegű, s az egész násznép jelmezben van, akkor nem tartom furának.
Viszont, ha egy hagyományos esküvőről lenne szó, akkor nem érteném a miértjét,de ettől függetlenül azt visel felőlem a menyasszony, amit akar, végül is az ő esküvője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!