Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a dekoltázs milyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a dekoltázs milyen?

Figyelt kérdés

[link]

Ha tetszik/nem tetszik, miért? (csak a dekoltázst nézzétek légyszi)

2013. márc. 24. 11:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
91%
Nem a mellméretével van a baj, ilyen formában egy 70A méretű hölgyön is ronda lenne ez a ruha, egyszerűen azért, mert KICSI. Egy mérettel nagyobban máris jó lenne, mert nem folyna ki mindenhol a ruhából a kérdező.
2013. márc. 25. 20:14
 52/61 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem rendben van egy buli esküvőre vagy amit a kérdező írt...

kiváncsi lennék hogy a férfiak szerint is gusztustalan e :)

2013. márc. 26. 18:04
 53/61 anonim ***** válasza:
32%
Megmutattam a férjemnek. Azt mondta, a ruha alja gusztustalan, a felső része kuurvás, a nő csöcsei brutálisak és utálta volna, ha én ilyenben megyek férjhez.
2013. márc. 26. 21:47
 54/61 anonim ***** válasza:
50%

Az én férjem csak annyit mondott, hogy "úristen, ez de dagadt!"

A melleket nem minősítette :)

2013. márc. 26. 21:58
 55/61 anonim ***** válasza:
39%

Akkor a te férjed még nem látott dagadt nőt!Attól hogy nagy a melle még nem feltétlen dagadt egy nő!A kérdező erős testalkatú, de nagyon csinos, ezerszer szebb,mint egy vékony elöl deszka-hátul léc nő!Jó alakja van.

Neked meg a férjednek elég kicsi intelligenciája lehet, felnőtt fejjel "ledagadtozni" egy nőt..

2013. márc. 27. 07:54
 56/61 anonim ***** válasza:
39%

Mit vártok?!A férjetek nem fogja a szemetekbe mondani,hogy "ennek a nőnek aztán marha jók a mellei" :D

Ezt várjátok el tőlük, hogy ócsárolja elöttetek az ilyen nőket, ti naívak meg be is veszitek,hogy gusztustalannak tartják az ilyet :D

2013. márc. 27. 07:58
 57/61 anonim ***** válasza:
50%

A dekoltázs közönséges (de nagyon!), a ruha kicsi. Ennyi a vélemény, bár az előző válaszok alapján ez tökmindegy a kérdezőnek.

Egyébként az gondolom, a leendő férj már megszokta, és szereti a közönséges stílust. Ha pedig egy 4 fős esküvőre ilyet vesz fel a menyasszony, az semmi másról nem szól csak magamutogatásról, ami nyilván az életben is fontos szerepet játszik.

2013. márc. 27. 09:05
 58/61 anonim ***** válasza:
82%

Amerikában lesz tök más a kultúra...egyébként szóló pasik véleménye érdekelne :)

[link]

ez közönséges

ez pedig kihívó [link]

szerintem

Kérdező:nem vagy dagadt!

2013. márc. 27. 10:07
 59/61 anonim ***** válasza:
86%
Dagadt nem vagy, inkább kis töltött galamb. Egy mérettel nagyobb kéne, mert tényleg a repedés határán van, mozogni is könnyebb lenne.
2013. márc. 27. 10:10
 60/61 anonim ***** válasza:
57%
Még annyit fűznék egy korábbi válaszomhoz, hogy azt sosem értettem, azért, mert valakinek szilikon cicijei vannak(ezzel alapvetően semmi bajom), miért kell azokat úgy hangsúlyozni, mintha rögtön kiszakadnának?
2013. márc. 27. 11:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!