Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk szeretitek ha egy csajnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szeretitek ha egy csajnak kint vannak a mellei a ruhából pl mély dekoltázs stb?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretek így öltözködni, de van egy fiú barátom aki állandóan mondja hogy húzzam feljebb a fölsőmet,pedig neki tetszik amit lát ez biztos :D 17L
2013. márc. 21. 15:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%

a te korodban még lezavarnék egy fülest neked... neked tnaulnod kellene nem azokkal a megymagokkal érvényt szerezni...

gondolom modellpályára készülsz...

2013. márc. 21. 15:31
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem akarlak bántani, félre ne érts. De, ha majd lek.rváznak ne sértődj meg.
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Ne törődj más véleményével, öltözz úgy, ahogy jól érzed magad.
 4/14 A kérdező kommentje:
1# ezen a meggymagos dumán jót röhögtem :DDDDDDD
2013. márc. 21. 15:32
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
mert félreérted a barátod ... azért húzd feljebb a felsődet, mert az ágyékod is takarja
2013. márc. 21. 15:39
 6/14 anonim ***** válasza:
61%
Jobban jársz, ha a barátodra hallgatsz, hidd el! A legtöbb emberben első pillantásra már kialakul egy kép rólad, és ha ilyen cicivillantós felsőkben látnak, hát, hogy finoman fogalmazzak, nem olyan kép alakul ki bennük rólad, hogy ez egy rendes lány, el tudnám képzelni magam mellett hosszútávú kapcsolatban is, stb.
2013. márc. 21. 15:40
 7/14 anonim ***** válasza:
43%
Igen csak utána ne szövegeljen a nő hogy ha megbámulják és a mellüket nézik.
2013. márc. 21. 15:45
 8/14 A kérdező kommentje:
aham értem köszönöm a normális válaszokat :D
2013. márc. 21. 15:47
 9/14 anonim ***** válasza:
27%
Szeretni szeretem.. De ha csak én látom.:D Szóval ha tegyük fel az utcán mennénk én is szólnék.:D
2013. márc. 21. 15:53
 10/14 anonim ***** válasza:
50%

Én csak akkor, ha tudom, hogy később le fogunk feküdni.

Egyébként meg irritál, mert savanyú a szőlő :D

22/F

2013. márc. 21. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!