Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szeretitek ha egy csajnak kint vannak a mellei a ruhából pl mély dekoltázs stb?
Én például mindig nagy dekoltázsú ruhákat hordok, mert nekem az előnyös, van is mit mutogatni, nem is csak meggymagok. Viszont én meg nem veszek fel miniszoknyát, mert a lábaim meg nem szép hosszúak. Ezért írtam fentebb, hogy hordjon olyat, ami kényelmes, amiben jól érzi magát. Attól, hogy valaki mélyen dekoltált felsőt vesz fel, még nem lesz ribanc. Amelyik férfi így gondolkodik, azzal le se állnék beszélgetni, mert felszínes.
25/N
Gratula 13-as!!! Azok a pasik, akik a dekoltázs mélységéből alakítanak véleményt, azok véleménye tök érdektelen! Ha azt írja, hogy nem tetszik - elfogadom! De ha azt, hogy ezért én ribanc vagyok, akkor annak kilóg a szájából a gémeskút, és lankadt a "botja"...
Majd mindjárt jön egy soros erkölcsi megmondogató, hogy a dekoltázshoz vegyél sálat is, meg nehogy lefényképezzenek...
Nagyon sok boldogságot a pároddal 13-as)is)!
Kérdező: ha tisztában vagy a mély dekoltázs pasikra történő hatásával, és azt kezelni is tudod, valamint ez neked így tetszik, akkor élj úgy, ne hallgass itt egy pár irigy vagy éppen szikkadt erkölcsbajnokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!