Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a dekoltázs milyen?
igazi cicik, vagy optikai tuningos? :P
amúgy sztem is baromi kihívó. nálam még egy buliban sem jöhetne szóba ilyen viselet, nemhogy esküvőn. közönséges hatást kelt.
Ez már nem egy szép dekoltázs, ami izgalmas, hanem ezek durván nagy csöcsök, amik fel vannak nyomva a nyakadba és mindjárt kiesnek a ruhából. Olyan vagy benne, mint egy vaskos derekú bajor menyecske, már csak két söröskrigli kell a kezedbe. Meg két copf oldalra,kosszarv alakban.
Nekem is nagy melleim vannak, de tudni kell ízlésesen "tálalni". Ha feszes, formás melleid vannak, az látszik egy többet takaró ruhában is. Meg azért ezeket a képeket látják a barátok, ismerősök, rokonok, ne az legyen már az első reakciójuk egy esküvői fotó láttán, h "húúúb@zmeg" vagy "jéééézusom, de kirakta". Meg hát ezek sosem az elismerés szavai.
Nem tudok csak a dekoltázsra koncentrálni, az egész ruha tök jó és gyönyörű vagy!!! Nagyon rendben van az egész. Modern ruha, jó alak.
USA-ban bárhol aláírjátok a papírt ketten plusz egy tanu, és kész, még a nappaliból sem kell kimozdulni és máris házas vagy.
Miért nem hívtok vendégeket? Már bocsi de ha így néznék ki, biztos meghívnám a fél világot hogy nézzenek.
L22
És sem vennék fel ilyen ruhát, nem az én ízlésem de szerintem csinos vagy!
Nekem is nagy a mellem, de konzervatívabb vagyok annál, hogy így kitegyem őket :)
Az alakoddal semmi gond nincs, ne hallgass itt a többiekre!Nem mindenkinek kell "elöl deszka-hátul léc"-nek lennie.Valóban teltebb vagy mindenhogy, de női szemmel nézve szerintem nagyon jól áll!
Gyönyörű a ruha, nincs ezzel baj ha ezt akarod viselni.
Hangsúlyozom, nem öltözködnék így, de neked kifejezetten jól áll, és nem közönséges ahogy írták a többiek.
Csak irigyek a szivük mélyén egy kicsit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!