Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a dekoltázs milyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a dekoltázs milyen?

Figyelt kérdés

[link]

Ha tetszik/nem tetszik, miért? (csak a dekoltázst nézzétek légyszi)

2013. márc. 24. 11:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
87%

igazi cicik, vagy optikai tuningos? :P

amúgy sztem is baromi kihívó. nálam még egy buliban sem jöhetne szóba ilyen viselet, nemhogy esküvőn. közönséges hatást kelt.

2013. márc. 24. 15:25
 32/61 anonim ***** válasza:
97%

Ez már nem egy szép dekoltázs, ami izgalmas, hanem ezek durván nagy csöcsök, amik fel vannak nyomva a nyakadba és mindjárt kiesnek a ruhából. Olyan vagy benne, mint egy vaskos derekú bajor menyecske, már csak két söröskrigli kell a kezedbe. Meg két copf oldalra,kosszarv alakban.

Nekem is nagy melleim vannak, de tudni kell ízlésesen "tálalni". Ha feszes, formás melleid vannak, az látszik egy többet takaró ruhában is. Meg azért ezeket a képeket látják a barátok, ismerősök, rokonok, ne az legyen már az első reakciójuk egy esküvői fotó láttán, h "húúúb@zmeg" vagy "jéééézusom, de kirakta". Meg hát ezek sosem az elismerés szavai.

2013. márc. 24. 16:20
 33/61 anonim ***** válasza:
79%
Rettentően közönséges.
2013. márc. 24. 17:43
 34/61 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon közönséges, de ha amúgy is ilyen a stílusod akkor végülis nem fog senki meglepődni rajta!
2013. márc. 24. 18:07
 35/61 anonim ***** válasza:
70%
Hát nekem nagyon tetszik. Jó mellben valóban kicsit merész, de ha úgyis csak a vőlegény fogja látni, akkor szerintem nyugodtan maradj ennél, főleg, ha jól érzed magad benne. szerintem egyébként gyönyörű az egész ruha.
2013. márc. 24. 20:08
 36/61 anonim ***** válasza:
63%
Szörnyen közönséges.
2013. márc. 24. 20:17
 37/61 anonim ***** válasza:
57%
közönséges. sajnálom
2013. márc. 24. 22:42
 38/61 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudok csak a dekoltázsra koncentrálni, az egész ruha tök jó és gyönyörű vagy!!! Nagyon rendben van az egész. Modern ruha, jó alak.

USA-ban bárhol aláírjátok a papírt ketten plusz egy tanu, és kész, még a nappaliból sem kell kimozdulni és máris házas vagy.

Miért nem hívtok vendégeket? Már bocsi de ha így néznék ki, biztos meghívnám a fél világot hogy nézzenek.

L22

2013. márc. 25. 09:38
 39/61 anonim ***** válasza:
49%

És sem vennék fel ilyen ruhát, nem az én ízlésem de szerintem csinos vagy!

Nekem is nagy a mellem, de konzervatívabb vagyok annál, hogy így kitegyem őket :)

Az alakoddal semmi gond nincs, ne hallgass itt a többiekre!Nem mindenkinek kell "elöl deszka-hátul léc"-nek lennie.Valóban teltebb vagy mindenhogy, de női szemmel nézve szerintem nagyon jól áll!

Gyönyörű a ruha, nincs ezzel baj ha ezt akarod viselni.

Hangsúlyozom, nem öltözködnék így, de neked kifejezetten jól áll, és nem közönséges ahogy írták a többiek.

Csak irigyek a szivük mélyén egy kicsit :D

2013. márc. 25. 14:30
 40/61 anonim ***** válasza:
93%
NA igen aki nem szidta a kérdezőt,az le van pontozva...
2013. márc. 25. 16:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!