Mi az a dekoltázs?
Figyelt kérdés
Mi az a dekoltázs?2013. jan. 6. 20:22
1/10 anonim válasza:
Nőknél a mell feletti rész.
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Az, amit apu először meglátott anyun.
4/10 anonim válasza:
És a kőműves dekoltázsról se feledkezzünk meg: [link]
5/10 anonim válasza:
@ Achillesz és Mondoshawan:
Látszik, hogy pasik vagytok. :P
Peeersze, most nem az a válasz, hogy "keresd meg a Google-lal"; szépen elmagyarázzátok, még képet is mellékeltek. :DDD
Na, majd akkor én pótolom a kérdező kiokosítását:
:D
Döncike linkjétől meg mindjárt hányok...
A szükségesnél két-három számmal nagyobb, bő nadrágból kilátszó alsógatyás kölykök is elég gusztustalanok tudnak lenni, de ez még undorítóbb...
6/10 A kérdező kommentje:
Na, Döncike, vagy nem tudom, hogy ki. Elég nagy csicska lehetsz. :DD
2013. jan. 7. 16:28
7/10 anonim válasza:
"Peeersze, most nem az a válasz, hogy "keresd meg a Google-lal"; szépen elmagyarázzátok, még képet is mellékeltek. :DDD"
Micsoda remek megfigyelés! :-D
"Na, Döncike, vagy nem tudom, hogy ki. Elég nagy csicska lehetsz. :DD"
Na, aki még azt se tudja, hogy mi az a dekoltázs, csak lapítson, mint szar a fűbe.
8/10 A kérdező kommentje:
Tudod, nálam az a szöveg, hogy 'dekoltázs' az kicsit hülyén hangzik, szóval befogod azt a nagy pofádat mert kidoblak az ablakon.. :DD Puszika. :DD
2013. jan. 13. 13:27
9/10 anonim válasza:
Nagy poénok ezek a keresd meg a googlen tipusu "válaszok"
10/10 A kérdező kommentje:
;D
2013. márc. 24. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!