Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen dekoltazs is szexi/vonzo, vagy az ilyet inkabb nem kene mutogatni?
Figyelt kérdés
Lany vagyok, most talaltam ezt a kepet, es erdekelne masok velemenye. Altalaban ilyen dekoltazst nem sürün lat az ember, de ez a csajszi valahogy olyan "büszken viseli".
Szoval velemenyek?
(Ja, az elsö lanyrol van szo a kepen.)
2012. szept. 23. 23:29
1/5 anonim válasza:
Hol itt a dekoltázs?
Én csak nagykabátot látok
2/5 anonim válasza:
Szeretnéd mutogatni vagy nem? Zavar, ha nem a szemedbe, hanem a melledre néznek?
"A polcra is csak az eladó termékeket teszik."
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs szep dekoltazsom, nem is mutogatom, szoval a kerdesnek semmi köze hozzam. Csak kivancsisag.
2012. szept. 23. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!