Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a dekoltázs milyen?
Azért nem mindenki irigy, aki soknak találja a kipakolt csöcsöket. Meg mire legyen irigy? Attól, h nagy, még nem biztos, h kéne. Lehet tiszta zsír az egész, csak felnyomva néz ki valahogy. Ha nincs felnyomva, akkor meg vagy lóg, vagy oldalra szétfolyik. A mellbimbók is számítanak. Van abból is nagy, gusztustalan, formátlan parizerszerű.
Nekem 80C a mellméretem. Nem kellene nagyobb.
Igen, aki azt írta hogy jól néz ki a kérdező, azt lepontozzák! Mi ez akkor ha nem irigység? :)
Amúgy meg ideje lenne felfogni,hogy ez itt nem a facebook, hogy tetszik vagy nem tetszik a válasz, hanem HASZNOS vagy NEM?
Irigyek vagytok és kész! :D Igenis csinos és nőies a kérdező!Ha így tetszik neki is,nyugodtan legyen így a saját esküvőjén!
Amúgy meg megnéznék az összes lepontozóról egy esküvős képet vagy egy sima képet hogy ő hogy néz ki!
Lehet hogy kiderüle,hogy nem csak a kérdező ilyen közönséges és alpári :D
Azért pontozták le, mert egy ízléstelenül túlzó öltözékre rámondani, hogy igen, ezt így kell, mekkora szexi bögyeid vannak - hát ez rohadtul nem hasznos, ha menyasszonyi ruháról van szó.
U.i.: nekem 75/C van és az életben nem kérnék ennél nagyobbat, tökéletesen megvagyok. Minek irigykednék a zsírtőgyekre? A B-C-s mellek legalább általában feszesek, formásak tuningolás, push-up meg nyakbahúzás nélkül is. A nagyobbak általában kb. hasig érnek, ha nincs, ami megtartsa őket... arra aztán lehet irigykedni...
Nem is beszélve arról, hogy a legtöbb nagymellű nőnek a bimbója és a bimbóudvara megközelítőleg 10 centi átmérőjű, ami szimplán gusztustalan.
Ha már az ízléstelenségnél tartunk, akkor számomra például kismamaként ízléstelen menyasszonyi ruhában férjhez menni... nekem meg ez a közönséges ha több évnyi kapcsolat után terhesen valaki felveszi a fehér araruhát.Az is elég gáz ám!Főleg, mert akkor eléggé olyan,mintha csak a gyerek miatt vennék el a nőt... arra miért nem mondjátok hogy nem illik???
Van akinek ez belefér hogy terhesen beöltözzön, van akinek az fér bele hogy kirakja amije van.Nem vagyunk egyformák, hála istennek, baj is lenne ha olyan lennék mint ti!
Mert ezek szerint akinek nagy "zsírcsöcsei" vannak, az ássa el magát, járjon zsákba, mert ha kilátszik a "gigacsöcse" akkor már közönséges...Jesszusom hol éltek ki!
Senkise mondott olyat, h járjon zsákban, te mit olvasol?? Vagy hol?
CSak azt mondták, hogy túl sokat mutat ez a felsőrész, azaz jobb lenne egy visszafogottabb ruha. Ennyi.
Szép a nagy mell is, egy jó melltartóban és egy ízléses kivágású felsőben. Nemcsak az a hasznos válasz, mit isteníti a kérdezőt, h "igen, tök jól nézel ki, vedd fel, mindenki irigy, aki mást mond4" Az is hasznos, ha valaki leírja, hogy közönségesen fog festeni a nagy napon és évek múlva talán bánni fogja, h azt a ruhát választotta. A visszafogott dekoltázs nem megy ki a divatból, míg a cicikidobós igen. Lásd haspólók. A normál hosszúságú póló mindig divatos, a haspóló meg már rég nem.
Még hogy a nők nem kekeckednek a mellük méretével! :))) Nekem meg 90 F-van, na mit szóltok? Nem kell feszíteni, mert még a végén durrantok egy jó nagyot.
Kérdező: itt más a kultúra, ott meg megint más, gondolom tudod ezt te is. Az USA-ban meg a fene se nézi, ki hogyan van felöltözve, ezt te is biztosíthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!