Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel, hogy az esküvőnk nem lesz "igazi"?
Fantáziával.
Most képzeld azokat, akiknek polgári és egyházi szertartásuk is van, és mondjuk pont nem egy napon, mert nem volt lehetséges egy napra kérni. A másodikra már tulajdonképpen házasokként érkeznek, mégsem lesz ettől még "álesküvő". :)
Őszintén szólva nem is értem, hogy juthatott eszetekbe vasárnapra dátumozni az esküvőt, az anyakönyvvezetőnek pedig hogy nem jutott eszébe figyelmeztetni titeket? Ez kb olyan, mint ha egy idegenvezető hétfőn akarná múzeumba vinni a csoportját...
Ezen az alapon "álesküvő" mindenkié, akiknek polgári és templomi szertartásuk is van. A polgáriról házasként mennek a templomba "újra házasodni", a templomin házasként kísérik ki őket, de valójában csak a polgárin lesznek azok.
Ha már így alakult, igyekezz a pozitívumát látni a dolognak; kicsit különleges lesz a házasságkötésetek:)Ha így alakult, és nem akartok/tudtok rajta változtatni, akkor ne keseregj, és ne légy rosszkedvű emiatt. A vendégeitek veletek akarják ünnepelni ezt a napot, a házasságkötés pedig egy olyan esemény, ami a közös életeteket semmiben nem fogja befolyásolni. Ettől lehet nagyon boldog, tartalmas, és szép a közös jövőtök, amit őszintén kívánok nektek!:)
ma 11:33: Ez azt jelenti, hogy lehetséges csak egyházi szertartást tartani, ha úgy dönt a pár, akkor a polgári nem is szükséges?
Csak kíváncsi vagyok.
Első voltam.
Aztán majd ha örökösödésre kerül a sor, akkor írjanak kérvényt istenhez :D
Vicces kicsikét ez az istenfétis :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!