Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek milyen az álomesküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen az álomesküvő?

Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 11:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
11%
Ahol be van kötve a vőlegény szája, és enyém az irányítás, én parancsolok! :)
2013. febr. 21. 11:36
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Nekem az álom esküvőm most júniusban lesz.

Reggel bemegyünk és 2 tanúval összeházasodunk.

A két tanúnak (akik irodai dolgozók az önkormányzatnál) megköszönjük hogy vállalták (1-1 bon-bonnal) majd sietünk a reptérre. Onnan pedig irány Peru..

2013. febr. 21. 11:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hófehér ruha,szűk család (12 fő),kedvenc éttermünkben vacsi velük,majd el nászútra.
2013. febr. 21. 11:52
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Nagy fehér ruha,gyönyörű smink,haj,barátaink,rokonaink együtt egy óriási hajnalig tartó lagzi,játékokkal+mindennel,ami egy esküvővel jár.nekem az igazi álomesküvő,az a hagyományos nagy lagzi..:)
2013. febr. 21. 12:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szép szolid smink. Szolid, hozzám illő ruha. vitézkötéses öltöny a páromnak, esetleg szmoking, mert neki az is tetszik. Szép haj.

Tanu a legjobb barátnőm, fényképész a bnőm párja. A nyitótáncot a barátnőm fogja énekelni.

Szűk családi és baráti körben szeretnénk. Hozzán közelálló rokonokkal és barátokkal. Semmi puccparádé. Nem fogok százezreket költeni se ruhára, se csokorra. Dekorációt egy kedves barátnőmmel közösen kíszítenénk és a meghívókat is. Igyekszem majd költséghatékonyan megoldani a dolgokat, nem az a lényeg.

Szeretnék táncolni a párom apukájával (a saját apukámmal sajnos nem tudok:(), szeretnék táncolni nagytatámmal és a párommal végigtáncolni a nyitótáncot. Szeretnék egy pár érdekes és nem közönséges játékot is. Táncolni, bulizni reggelig azokkal akik szeretnek bennünket. Mindezt a jelenlegi párommal, akinek még 16 évesen megígértem, hogy senkihez nem megyek feleségül ha hozza nem :)

Két év múlva augusztusban tervezzük mindezt, ha addig nem nyerünk a lottón:)

22-L

2013. febr. 21. 13:07
 6/13 anonim ***** válasza:
69%

Szerencsére egyetértünk a legtöbb dologban a jövendőbelimmel. Legszívesebben mindketten egy hegy tetején házasodnánk Norvágiában, 2 tanúval, anyakönyvvezető előtt, és utólag mondanánk el mindenkink...:) de mivel ettől a család nem lenne túl boldog, és nem akarunk megsérteni senkit, ez ki van zárva... szóval a terv:

A természetben, távol mindentől, esetleg egy folyó vagy tó partján, erdő közepi tisztáson. A természetközeliség nagyon fontos nekünk, ezt tartjuk a legszebbnek. Semmi különösebb felhajtás, kellemes, nyugodt, vidám zenével, mulatós és társai kizárva. A klasszikus aláfestést kedveljük, ének nélkül. A meghívottak a szűk család és baráti kör lennének, maximum olyan 50 fő, de lehet, hogy még annyi sem (részemről kb. 10 fő család, párom részéről is. Plusz szerintem max. 10-10 barát, de előfordulhat, hogy annyi sem).

Mindenféle giccset mellőzve, természetközeli, barátságos díszítéssel.

Este esetleg tábortűz, stb. is beleférne.

Természetesen olyan helyet keresnénk, ahol van valamilyen helység a közelben, ahol a mosdó, wc megoldható, valamint ahol lehet folytatni a mulatozást, ha későre jár, és hideg lenne. Késő tavaszra, kora őszre gondoltunk.

Ami nekem nagyon fontos, hogy én varrom majd a ruhámat, a páromnak pedig a kötetlen hangulat. Templomi esküvő természetesen nem lesz, rosszul vagyunk az egyháztól.

kb.:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Bocs, ha valakit halálra untattam :)

2013. febr. 21. 13:24
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
Mezítláb, egy fehér homokos tengerparton.
2013. febr. 21. 13:41
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Én meg huszárnak fogom beöltöztetni a férjjelöltemet! Vicces lesz!:)
2013. febr. 21. 14:12
 9/13 anonim ***** válasza:
64%
Az igazi álmom az lenne, hogy ne kelljen még a legegyszerűbb szertartást sem megtartani. Csak pl. kitöltünk egy papírt, és ezzel el van intézve. Nem bírom elviselni az ilyen felhajtást.
2013. febr. 21. 17:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Májusban egy parkos virágos helyen, ami teli van orgonával, meg virágzó fákkal, mezítláb, könnyű, fehér nyárias ruhában, aztán piknikezni a barátokkal, és a piknikezésre hajlandó családtagokkal :)

Esetleg nagyon alacsony (mint a japánoknál) asztal és párnákra lehetne ülni, és tea lenne, kávé, sütemények, bor, rostonsült, saláta, üdítő és kis szendvicsek kosarakban, meg friss ropogós, sajttal szórt zsemle.

2013. febr. 21. 18:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!