Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a feltételről? Ti tudnátok teljesíteni?
Ismerem a vőlegényem már nagyjából 10 éve, de úgy 5 éve vagyunk egy pár. Én mindig dohányoztam, így ismert meg, így fogadott el (elvileg). Az elmúlt 1-másfél évben többször próbáltam letenni a cigit az ő hatására, átlag 1-3 hónapokra sikerült, de mindig visszajött az életembe. Persze utána voltak nagy veszekedések, számonkérések a részéről ilyenkor, hogy minek szoktam vissza. Most, hogy közeleg az esküvő, azt mondta, csak akkor vesz el, ha végleg leteszem a cigit, mert nem tudja tolerálni a dohányzásom. De olyan igazságtalannak érzem, hiszem így ismert meg. Próbálkoztam elektromos cigivel is, nikotintapasszal, akupunktúrával... Egyszerűen függő vagyok, és kész.. De mit tegyek? Mert különben szeretem, és ő is engem, de ebben a kérdésben soha nem lesz megegyezés..
Ti mit tennétek? Mit mondjak neki, amitől talán elfogadja?
Aha, takarítóként.
Most is.
Idióta.
Utálom a bagót, de nem gondolom így sem hogy fair a párod elvárása, ahogy mondod, ha eddig elfogadott így, most már késő problémázni szerintem.
Egy okból tudnám megérteni az észjárását: amikor összejövünk valakivel, akkor az elején általában nem úgy van, hogy az egész életünket vele képzeljük el, hanem akkor és ott tetszünk egymásnak, aztán legtöbbször úgyse maradunk együtt ugyebár.
Gondolom a párodat se érdekelte addig a cigi, amíg ez állt fennt, ámde amikor kezdett komolyra fordulni a kapcsolatotok, és elkezdett veled egy életre gondolkodni (házasság), akkor jobban elkezdte zavarni (gondolom én) a cigi káros hatása rád. Fél, hogy rákos leszel, vagy beteg lesz a babátok, vagy akármi más amit a cigi befolyásolhat. Szerintem ezt így azért meg lehet érteni (nem elfogadni, de megérteni).
A leggyakoribb a hiányzó ujjak. Minta? Egy hiányzó ujjról??
Vannak még légzőszervi rendellenességek is szép számban.
Megszületik a baba, apgar, majd jönnek a kérdések a kedves anyukához. Dohányzott-e, drogozott-e ésatöbbi.
Publikálni? Minek, ha az emberek úgysem tanulnak a saját hibáiból?
Jó, nyilván nem ez az oka, de én nem vagyok orvos, én nem adhatom (és nem is adnám) soha semmihez a nevemet. Elsősorban nem én készítettem a "felmérést", de mivel ott voltam a szülésnél és az apgárnál, ezért volt, hogy nekem kellett dokumentálni, hogy mi a gond, miért, milyen mértékű, stb.
" Minta? Egy hiányzó ujjról?? "
Ezzel számomra nyilvánvaló, hogy fogalmad sincs mit beszélsz.
"Mekkora mintát vizsgáltatok?"
Nem kell semmilyen bizonyíték a méhlepényből ahhoz, hogy fogyatékosnak "hívjanak" egy babát! Ha hiányzik az ujja, nem vesznek mintát!
Nyilván ha komolyabb problémája van, akkor igen, de - na látod- én ehhez nem értek. Nem vettem még mintát és nem is elemeztem.
Bocs, legközelebb majd ilyen szájbarágósan írom le, nehogy valaki h*lyének nevezzen...:) Mondjuk az első sorban is ezt írtam le, amit itt, de hát időm, mint a tenger, elmagyarázom akár 2 oldalban is!
Csak a konkrét kérdésre válaszolok: a helyedben ezek után akkor se mennék hozzá, ha megkérne, és nagy eséllyel előbb-utóbb szakítás lenne a részemről.
Nagyon nem tudnám tolerálni, ha a házasságot a szerelmem feltételekhez kötnék, ez több, mint kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!