Van olyan dolog amit egy ma is élő családtagod, rokonod kívánt és csak te tudod teljesíteni?
Igen, nálam is hasonlók, bár főleg apám a család szentimentálisa. Esküvő kipipálva, gyerek és diploma később :) (Diploma korábban, ha minden a tervek szerint halad :))
Bár az esküvőt én úgy szerettem volna, hogy kicsi, stresszmentes, fehér ruha mentes. Apámmal volt néhány nap harc, hogy neeem, nem kell pénzt adni, nem azért lesz kicsi, mert nem telik rá. Kicsit bánatos volt, mert ő fehér ruhában, nagy hajcihővel képzelte el, de megbeszéltük, hogy ha megbánjuk, majd csinálunk még egy esküvőt.
Nemrég néztem végig a képeket (pár hete volt), apámnak fültől fülig ér a szája az összes fotón :))
Ja, gyerek helyett (mindkettőnknek vizsgaidőszak) megkapták kölcsön a Yorkinkat, most éppen őt kényeztetik. Két hét alatt megduplázta a súlyát csóri :)
Ott is apám a főbűnös, semmit se tilt neki, mert "olyan aranyosan néz", a kutya meg kezd zsarnokoskodni...
Ha már gyerekem is lesz, lesznek gondok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!