Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi volt a leghosszabb idő...

Mennyi volt a leghosszabb idő amig nem fürödtetek te vagy a családtagod?

Figyelt kérdés
nekem 3 hét
2011. nov. 1. 15:11
1 2 3
 1/22 Virág6 ***** válasza:
71%
Ezt nem hiszem el!!!Mi vagy te hajléktalan?Vagy kikapcsolták a vizet?:):)
2011. nov. 1. 15:12
 2/22 anonim válasza:
24 óra
2011. nov. 1. 15:15
 3/22 A kérdező kommentje:

kiváncsi voltam meddig birom meg fáztam és nem volt kedvem

azért tettem fel a kérdést mert kiváncsi vagyok más is vagy családtagja is volt e igy vele hogy nem fürdött meg x ideig. meg kiváncsi vagyok a maximum időre

2011. nov. 1. 15:16
 4/22 anonim ***** válasza:
36 óra. Csak is utazás miatt nem fürödtem ennyi ideig mert nem volt rá lehetőségem. Én nem bírok ki 1 napot hogy ne fürödjek vagy zuhanyozzak le.
2011. nov. 1. 15:16
 5/22 anonim ***** válasza:
Ha a normális fürdést nézzük, akkor 2 hét. Levettek a testemről 6 db anyajegyet, amit a varratszedésig (2 hét) nem érhetett víz), így a többi helyen (altest, lábak stb.) csak cicamosdás volt. De hogy egyáltalán ne fürödjek, azt nem bírnám...
2011. nov. 1. 15:18
 6/22 A kérdező kommentje:
de miért nektek hogyhogy mindig van kedvetek fürdeni?iLYEN HIDEGBEN IS? amikor ki sem mozdultok egész nap
2011. nov. 1. 15:18
 7/22 anonim ***** válasza:
A tusolás is fürdés ha azt vesszük nyáron jobban szeretek tusolni, mint elterülni a kádban. Minden nap tusolok, vagy fürdök.Ha nincs kedvem fürdeni 2 3 perc alatt letusolok és annyi.Semeddig sem tart. betusfürdőzöd magad lemosod magad kész. sőt volt h 1 perc alatt végeztem mert sietnem kellett
2011. nov. 1. 15:26
 8/22 anonim ***** válasza:
49%

Nekem maximum 48 óra volt. Egy hosszú hétvége, mikor buliból buliba mentem, aztán aludtam egy napig :D

Én sem bírom fürdés nélkül. Ennyire nem szabad igénytelennek lenni. Tesóm nem szokott csak 3-4 naponta fürdeni hetente max 2x, de hiába mondom neki, hogy legyen már igényesebb... ő pasi...

2011. nov. 1. 15:33
 9/22 anonim ***** válasza:
Hát a fürdés nem kedv kérdése, teljesen mindegy h milyen az időjárás... Fürdés és a tisztaság alapvető higiéniai dolog. nem is értem egyáltalán h ezen mi is a kérdés:D
2011. nov. 1. 15:36
 10/22 anonim ***** válasza:
1 hét, műtét miatt. De nagyon xar volt, életemben még nem vágytam úgy egy zuhanyozásra! Pláne mert a műtét+seb miatt mindenféle trutyi folyt belőlem, szörnyűűűűű volt!!!
2011. nov. 1. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!