2 nap, mikor Erdélyben egy totál putri kollégiumban szálltunk meg 1 éjszakát, és undorítóak voltak a körülmények, senki nem fürdött meg a csoportból.
Mindig zuhanyozni szoktam amúgy. Biztos nem bírnám ki, hogy ne fürödjek meg. Pláne télen szeretek forró vízzel tusolni, nem tudom azzal mi a probléma, hogy hideg van. Annál jobban esik.
2011. nov. 1. 17:25
12/22 anonim válasza:
Nekem kb 3 nap lehet a maximum, többieket nem tudom:D
2011. nov. 1. 18:36
13/22 anonim válasza:
6 nap :D hajat se mostam semmi. csak arcot meg kezet. másfél hétig itthon voltam, érdekelt, hogy meddig bírom, és hogy mennyire lesz drámai a változás a fürdés után :D xD
2011. nov. 1. 19:49
14/22 A kérdező kommentje:
és milyen volt 6 nap után? Nekem azért látszott a vizen
2011. nov. 1. 20:08
15/22 anonim válasza:
Egyszer-kétszer élteme során volt olyan, hogy 2 nap kimaradt a fürdésből, de harmadik nap már örültem, hogy végre lezuhanyozhattam. :)
Egyébként, amikor itthon vagyok napokig és semmit nem csinálok, akkor gyakran csak másfél-kétnaponta fürdök. 1 hét után már szebb is tőle a bőröm, nem szárítja ki minden nap a szappan. De hétköznapokon, amikor másnap program van, minden nap fürdöm rendesen.
2011. nov. 2. 09:14
16/22 anonim válasza:
Itt mindenki egy álszent én volt hogy kb 3 hét - 1 hónapig nem fürödtem.(csak a farkam mostam meg mert barátnőm az volt)Amúgy nem lettem büdösebb 1 hónap után mint mondjuk 3 nap után.(sok spré, parfüm..)
2011. nov. 3. 23:03
17/22 anonim válasza:
Amikor a Fogarasokban turaztunk elso nap nem furodtunk, de mivel meleg volt, s cipeltuk a cuccokat, masodik nap este mar a furodtunk egy hegyi patakban. Majd tengerszemekben. Volt vagy 5-10 fok a viz, de semmikep nem mondtunk volna le a furdesrol... Egy haverom turazott albaniaban, nyaron, ott nincsenek patakok, ok nem furodtek egy hetig. :-D
2011. nov. 14. 04:22
18/22 anonim válasza:
16-os, nem álszentek, csak nem olyan igénytelenek, mint te, meg a kérdező.
amúgy, nekem is csak két nap a max. régen, mikor későn értem haza valahonnan, másnap meg korán kellett kelni.
amúgy, nem értem, hogy három hétig hogy bírja, azt se, hogy el se megy otthonról. vásárolnak rá, mindent intéznek neki?
2012. ápr. 9. 21:21
19/22 anonim válasza:
3 nap. De akkor itthon voltam végig a lakásban, tehát nem is lettem túl koszos. Bár tény, hogy amikor megfürödtem úgy éreztem magam, mint aki 10 év börtön után kiszabadul. Azóta csak 1-1 nap van, hogy kimarad..
2012. máj. 15. 20:19
20/22 anonim válasza:
jézusom! 3hét,amìg "csak a farkad mosod,merz barátnőd van" aztarohadt. Az a lány nem normális,aki ìgy lefekszik veled..parfüm...jézus.
Nekem 2nap.
Minek hazudnék,névtelenül írok. Ne hisze,hogy itt álszent lenne valaki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!