Mit csináljak ha nem tudom teljesíteni az elvárásokat?
A szüleim sokszor éreztetik velem, hogy jó lenne ha már lenne egy barátnőm.
Az a baj, hogy ez nem valószínű, hogy a közeljövőben összejön, sőt az is lehet, hogy soha.
Elég kellemetlen, hogy nincs barátnőm és főleg nagyon rossz, hogy a szüleim is éreztetik velem, hogy milyen selejt vagyok.
(Igazából már régóta dolgozom magamon: edzek, próbálok normálisan öltözködni de így se nagyon akar összejönni.)
21/F
miért érzed magad esélytelennek a lányok terén?
sokszor kaptál visszautasítást?
persze, ne a szüleid miatt legyen barátnőd, hanem mert te szeretnéd.
mondd meg nekik, h még nem találtad meg az igazit, ez nem olyan könnyű, mint mondjuk egy vizsga teljesítése.
Te írtál múltkor, igaz?
Nem tartod nagyra magad, ez van. (azért megnéznélek)
De gondolj bele, hogy van valahol egy lány, aki azt gondolja: olyan csúnya vagyok, nekem sosem lesz senkim, mert én sosem kellek majd senkinek....
Tudod, mi legyen a célod? Hogy ezt a lányt megtaláld! :)
Kitartás!
add lejjebb az igényeket. nem a legjobb kinézetű modellcsajokra kell ráhajtani, hanem a kicsit előnytelenebb, önbizalomhiányosabb lányokra, akiknek lehet, hogy a lelkük szép, de a sorsuk egy átlagtól csúnyább testbe zárta őket.
hidd el, ezek tudnak a leghálásabbak lenni, ha egy fiú őszinte érdeklődést mutat, és szereti őket.
próbáld ki! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!