Megoldás az öngyilkosság ha már nem tudom teljesíteni a magas elvárásokat?
Szüleim azt akarják hogy valami barátnőt mutassak fel de már feladtam mert nem vagyok képes rá.
30/F
Hát emiatt ne legyél öngyilkos, ez semmi és nem is magas elvárás, én meg meleg vagyok és nem merem elmondani senkinek de a szüleimnek csak el kéne de nem merem és mindig kérdezgetik h mikor lesz már barátnőm... Szerinted nekem is az lenne a megoldás? Még is tudok élni...
17F
Jó napot sorstárs.
Nem vagyok egyedül.Azt hittem h csak én vagyok ezzel egyedül így.Szerintem e miatt ne légy öngyilkos!Nem éri meg.
1 keress fel egy pszichológust
2 egész pontosan mi a bajod saját magaddal? miért nem szeretnek téged a nők?
Gondolom, nem az a szüleid elvárása, hogy öngyilkos legyél. Tehát nem megoldás.
Plusz gondolj bele, hogy milyen jól jársz, ha egy kísérlet során egy életre megnyomorítod a tested. Életed hátralévő részében rá is szorulsz a gondozásukra.
Azt írod, 30/F.
Akkor légy Férfi, és szereld le a szüleidet a pi...csába. Azért akarsz barátnőd, legyen mit felmutatni otthon??? Há' ne csodáld, ha csajok fejvesztve menekülnek előled. :((
Ne csinálj őrültséget. gondolj a halálos betegekre, akik
mennyire szeretnének még élni!!!
Te egészséges felnőtt vagy, minden mélypontról van kiút.
Állj talpra EMBER!!!!
ha kell kérj segítséget, de hülyeséget ne csinálj!!
Te magad vagy az ÉRTÉK , nem, amit mások diktálnak.
Hívd fel most a lelkisegélyszolgálatot.
és tarts ki, az élet ajándék!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!