Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyibe kerül átlagosan egy ilyen esküvő?
Idén lesz, sok dolog árán pedig nem emeltek tavaly óta.
Dél-Magyarországon élek, Nekünk 65 főre csak a kaja(éjfélivel együtt - korlátlan minden pia - minimális dekor (kb. szép abrosz , kis dísz minden asztalon, szép szalvéta szvóal még szoknya sem, meg ilyenek) 580 000 fejenként 9000. Igaz ebben korlátlan tömény is van. Sok a fiatal, sokkal buliztam együtt, nagyon sokat bírunk inni.
Itt bevinni nem éri meg, ez volt a legjobb ajánlat. Éttermekbe vagy túl sok a dugódíj, vagy ami nem ilyen klasszikus étterem, hanem mondjuk egy gyári étkezde, vagy ilyesmi, csak vállalják a lebonyolítást, ott sokkal macerásabb, hogy ki szolgál fel, milyen étkészlet van, és a kaja menüik összességében még drágábbak voltak, mint a belvárosi 4*-os étteremé, bár azt mondták alkudjunk, meg vigyük mi a húst, hát köszi, inkább bementünk ide, ahova nem kell dekoros, mert eleve szép, meg csak ráböktünk a menükre, hogy ez és ez, minden szép és jó lesz, nekünk csak jönni kell. Nem hittem, ezer lehetőséget átnéztem, de ez olcsóbb és jobb egyszerűen, összevetve azzal, hogy máshol mit ajánlottak, hiába hangzik soknak.
Szertartások majdnem 50 ezer, pedig extrát sem kérünk, csak a nagyobb terem a polgármesteriben drágább, de a kicsibe nem férnénk be. Na meg a templom sem ingyen van.
Ekkor még nincs zene, nincs vőfély, ami 60 emberre azért nem árt.
Nincs süti, se sós, se édes. Ha akartok vendégvárást, oda is kell kaja.
Nincsenek benne ruhák, cipők, kiegészítők, ha akarsz fodrász, kozmetikus, körmös.
Csokor, virágkitűző, torta szintén nincs benne.
Meghívó sincs benne, ha akarsz ültetőkártya stb.
Mivel már szinte február van, idén nyáron nem biztos, hogy könnyű lenne esküvőt tartani, mert ami tényleg (nagyon) jó, az már tavaly le volt mindenből foglalva. Jövőre meg ki tudja mi mennyibe fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!