Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legyen "vicces" a nyitótánc?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyen "vicces" a nyitótánc?

Figyelt kérdés

Lassúzás közben "beakad" a lemez, és hirtelen pörgős szám jön, amire az ifjú pár valami vicceset táncol.

Ez most az új "meglepetés". Csak már valahogy minden esküvőn van. Kérdés hogy, nem unalmas már?

Én szeretnék, de nem akarom, hogy elcsépelt legyen és unalmas. Meg ha lenne, nemis tudom, milyen koreográfiára...

2013. jan. 29. 18:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha te szeretnéd csináld. Rólad szól. Ha szerinted elcsépelt, ne csináld csak azért mert másoknál láttál hasonlót. Szerintem az első tánc sokkal meghittebb mint, hogy valaki elviccelje ilyesmivel, de ezt nektek kell tudni. Az egyik kedvenc részem a nyitótánc, imádom fotózni, ha tényleg meghitt és romantikus.
2013. jan. 29. 18:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az elsőhöz. Ha neked tetszik és szeretnéd csináld, ne azt nézd, hogy elcsépelt-e hanem, hogy illik-e hozzátok?!

Mi is ebben az évben házasodunk, de nekünk pl: eszünkbe se jutott, hogy vicces legyen, számunkra a nyitótánc bensőséges. A lagzi többi részében ráérünk majd bohóckodni, ugrálni stb.

Ezek mi vagyunk, de vannak párok, akiknek a vicces áll jól :) Kinek a pap, kinek a papné :)

2013. jan. 29. 19:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg most már minden esküvőn van ilyen vicces tánc. Számomra furcsa, de ha szeretnéd attól még nyugodtan legyen mert elterjedt.
2013. jan. 29. 19:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy unalmas, mert sok ilyen videót nézel

de a vendégeid nem járnak minden hétvégén esküvőre, lehet, nem is láttak még ilyet. Vagy nem sokat, ergo nem lehet nekik unalmas.

A fiatalabbak a neten láthattak, de élőben sokkal jobb. A nagyik meg még hallani se hallottak ilyenről szerintem :)

Szóval, ha neked tetszik, csináld, úgyse lehet unalmas senkinek :)

2013. jan. 29. 19:10
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha alapvetően illik a stílusotokhoz, bohókásak vagytok stb., akkor mehet... egyébként elég idegenül tud hatni.
2013. jan. 29. 19:26
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha én kicsit bevállalósabb lennék 1000% csináltam volna, pláne ha a röhögéstől nem állok meg közbe :D szerintem baromi jó ötlet! :D
2013. jan. 29. 19:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nagyon szeretek szerepelni, táncolni meg nem is tudok. A vőlegény még annyit sem. Szóval nálunk semmi ilyen nem lesz. Nekem minden ilyenre azt mondják, hogy jaj majd 15-20 év múlva hogy örülsz, ha visszanézed. A frászt! Van egy rakás videó kiskoromból, amit 15-20 év távlatából is legszívesebben elégetnék, mindig kértem, hogy hagyják abba ne vegyenek fel, á ha majd nagy leszel tetszeni fog. Gyűlölöm őket. Szóval ha te szeretnél és nektek bejön legyen. De ha nem jön be az ilyen bohóckodás, akkor ne erőltessétek, mert manapság szokás ilyeneket csinálni.
2013. jan. 29. 20:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam ízléses "vicces" nyitótáncot, de oda olyan karakterek is kellenek. Pl. én nem nagyon tudnám elképzelni a páromat és magamat, ahogy 100 ember előtt, bohóckodunk...

És láttam már erőltetett vicces táncot, elég gáz volt.

Szerintem az esküvő nem farsangi bál és nem humorest. Persze fér bele a humorból némi...

De a Te esküvőd, a döntés a Tied.

2013. jan. 30. 07:28
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szólóknak mind igaza van.

Valóban kicsit elcsépelt már az ötlet, azaz neten találsz egy tucat ilyen videót, vannak köztük viccesen jók és gázak, de azért nem "minden" esküvőn van ilyen.

És igaz, hogy az egyéniségetekhez kell passzolnia. Ne azért csináljátok, mert az jó műsor lenne, hanem mert Ti így szeretnétek táncolni a Ti esküvőtökön. Ha stílusosan meg tudjátok csinálni, ami kívülről is kellemes élmény, akkor jó választás.

Ha nem tetszik a klasszikus keringős verzió, lehet valamilyen modern társastánc is, amit a kedvenc zenétekre meg lehet komponálni.

Volt lehetőségem néhány párt tanítani, többen hálásak voltak, hogy lebeszéltük arról, hogy hülyét csináljanak magukból, mert nem passzolt a stílusukhoz.

2013. jan. 30. 09:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ha Nektek tetszik, akkor csináljátok. A lényeg, hogy olyan legyen, amilyet Ti akartok.

Én csak egyet tanácsolok, akár vicces, akár meghitt lesz, készüljetek rá fel rendesen. Voltam olyan esküvőn, ahol a vicces táncot kb 3 nap alatt gyakorolták be és az egész olyan gagyin hatott, nem tudták a lépéseket, nem voltak összehangolva, látszott az arcukon a folyamatos koncentrálás. Akkor már inkább egy egyszerű keringő mosolyogva. És végig legyen mosoly az arcon, ne a lábatokat nézzétek és számoljátok a lépéseket fejben.

Nekünk 1,5 éve vicces táncunk volt, mi 4-5 hónapot gyakoroltunk rá kő keményen, magunk találtuk ki a koreográfiát, a zenéjét mi kevertük, igyekeztünk teli rakni látványos elemekkel (a balra kettő jobbra kettő nem is látszik a menyasszonyi ruhában, erre figyelni kell). Hihetetlen, de csak pörögsz egyet a hatalmas szoknyádban és máris milyen látványos.

Én is rengeteg ilyet láttam a neten, de az esküvőn mindenkinek újdonságként hatott és tomboltak, őrjöngtek. Azóta már rongyosra néztük az erről készült videót.

2013. jan. 30. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!