Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Történt vicces dolog az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt vicces dolog az esküvődön? BAki?

Figyelt kérdés
Az enyémen az anyukám majdnem lemaradt az esküvőmről. Kb. 1 km-re volt a templom a lagzi helyszinétől, igy busszal mentünk. Mivel anyum még valamiért visszafutott igy elfeledkeztünk róla és ott maradt. Igy hát édesanyám kiállt stoppolni. Pechjére ráadásul szlovákok álltak meg neki, igy kézzel lábbal magyarázott hogy ő neki most azonnal hova kell mennie. De végül is odaért. :P
2012. aug. 27. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Ezt a kérdést hányszor fogod még feltenni?
2012. aug. 27. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
45%

Apukám lefejelte a tortánkat.És ráadásul még bele is dörzsölte a fejét

A koszorúslány pedig belekapaszkodott fátylamba és lehúzott a földre.Egy másik vendég meg részeg volt és belehányt a cilinderébe :)

ezeket csak kitaláltam hogy örülj.

2012. aug. 27. 15:23
 3/7 A kérdező kommentje:

Te egy h.lye bunkó paraszt vagy, valószinűleg te irtad a kedves üzit is. Inkább nem irok semmit, nem gondoltam hogy ennyi gonosz paraszt van itt.

Egyébként még egyszer sem irtam ki ezt a kérdést, nem is jártam ebben a kategóriában még soha, de nem is fogok többet.

2012. aug. 30. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Többet is meg tudnék megemlíteni :D

1. folyamatosan hullott a csokromból a rózsa. Nem csináltam belőle nagy ügyet, szerencsére annyira nem látszik a képeken :) mármint a csokornak nem ártott, viszont azt láttuk, hogy folyton kevesebb a képeken :)

2. Mivel kicsit hűvösebb volt, és csepergett az eső is, így siettünk mindenhol, így a templomba is előbb értünk. Ennek eredményeképp a pap nem tudott rendesen rákészülni a szertartásra, és a képeken látszik, hogy zokniban áll és papucsban :D

3. Aztán megpróbáltam a templomban felvenni egy lufit, mert az egyik gyerek a kettőből elejtette, nem tudtam kimenni miatta, de a ruha miatt nem tudtam felvenni, így rugdostam magam előtt :D :D

4. A templomban a kántor olyan bűnrosszul játszotta a nászindulót, hogy be sem akartam menni. Szó szerint egy hangot sem talált el, mindenki nevetett. Mondtam apukámnak, hogy nem megyek be, de aztán eszembe jutott, hogy amíg nem megyek, játszani fog :D úgyhogy besiettem a templomba, a meghatottságból majdnem röhögőgörcs lett :D

5. és talán a legemlékezetesebb: amikor vágtuk a tortát, a legfelsőt vágta a párom, de mivel az egyik fele elfogyott, a másik túl nehéz lett, a súly miatt átfordult és pofára esett a tartóról :D a pincér udaugrott, rátette egy tányérra, megigazgatta, és vágtuk tovább :) sajnos erről nincs fotó, de megnéztem volna :)

Most hirtelen ennyi jut eszembe :)

2012. szept. 4. 16:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! :D
2012. szept. 16. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Apám végigkefélte a koszorúslányokat.
2012. szept. 18. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
vicces dolgot kérdeztek, nem hamisat vagy szánalmasat...
2012. szept. 19. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!