Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt vicces dolog az esküvődön? BAki?
Apukám lefejelte a tortánkat.És ráadásul még bele is dörzsölte a fejét
A koszorúslány pedig belekapaszkodott fátylamba és lehúzott a földre.Egy másik vendég meg részeg volt és belehányt a cilinderébe :)
ezeket csak kitaláltam hogy örülj.
Te egy h.lye bunkó paraszt vagy, valószinűleg te irtad a kedves üzit is. Inkább nem irok semmit, nem gondoltam hogy ennyi gonosz paraszt van itt.
Egyébként még egyszer sem irtam ki ezt a kérdést, nem is jártam ebben a kategóriában még soha, de nem is fogok többet.
Többet is meg tudnék megemlíteni :D
1. folyamatosan hullott a csokromból a rózsa. Nem csináltam belőle nagy ügyet, szerencsére annyira nem látszik a képeken :) mármint a csokornak nem ártott, viszont azt láttuk, hogy folyton kevesebb a képeken :)
2. Mivel kicsit hűvösebb volt, és csepergett az eső is, így siettünk mindenhol, így a templomba is előbb értünk. Ennek eredményeképp a pap nem tudott rendesen rákészülni a szertartásra, és a képeken látszik, hogy zokniban áll és papucsban :D
3. Aztán megpróbáltam a templomban felvenni egy lufit, mert az egyik gyerek a kettőből elejtette, nem tudtam kimenni miatta, de a ruha miatt nem tudtam felvenni, így rugdostam magam előtt :D :D
4. A templomban a kántor olyan bűnrosszul játszotta a nászindulót, hogy be sem akartam menni. Szó szerint egy hangot sem talált el, mindenki nevetett. Mondtam apukámnak, hogy nem megyek be, de aztán eszembe jutott, hogy amíg nem megyek, játszani fog :D úgyhogy besiettem a templomba, a meghatottságból majdnem röhögőgörcs lett :D
5. és talán a legemlékezetesebb: amikor vágtuk a tortát, a legfelsőt vágta a párom, de mivel az egyik fele elfogyott, a másik túl nehéz lett, a súly miatt átfordult és pofára esett a tartóról :D a pincér udaugrott, rátette egy tányérra, megigazgatta, és vágtuk tovább :) sajnos erről nincs fotó, de megnéztem volna :)
Most hirtelen ennyi jut eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!