Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ezüst karikagyűrűnk? Muszáj megmondani, hogy ezüst?
Mégis mi a bánat lenne benne ciki? :)
Manapság lett divat hogy a rongyrázásról szólnak az esküvők, egyébként pedig rólatok kéne.
Ha ti nem szeretnétek valamit, nem lesz. Ilyen egyszerű.
Nekünk meg titángyűrűink vannak az allergiám miatt, még senki nem tartotta cikinek :)
én meg se tudom különböztetni az ezüstöt ránézésre a fehéraranytól..
Nekünk arany van,de az tetszett annyi,ezüstöt se bántam volna nem erről szól az egész.
Azt ajánlják viszont hogy ródium bevonattal készítessétek mert akkor hosszú élettartamú lesz a gyűrű.
Én a minap voltam egy ékszerboltban, hogy gyűrűt vegyek(elhagytam a gyűrűm), és mivel csak hasonló sincs amilyet szerettem volna, elkanyarodtunk a karika gyűrűk felé, hátha lesz köztük nekem tetsző(ezüst, és nemesacél), a koszos ezüst amit felismertem, hogy nem arany, a szép frissen pucolt olyan szépen fénylett, mint a fehérarany.
A nemesacél gyűrűk pedig úgy néztek ki, mint a kétszínű arany gyűrűk, csak a különbség, hogy 3900 volt darabja, nem 39000 alhangon:) Jelzem karikagyűrűk, és én minden szívfájdalom nélkül viselném az esküvőn is őket, nem csak pótléknak.
Szóval ha igényes, és szép, akkor viseljétek egészséggel.
Eddig azt írták hogy a titánnak nem szép a színe,de nekem képen tetszik,én vennék ilyet.Ezüstöt azért nem mert minden ékszerem arany(de ezt most nem igazán tehetnénk meg)
Szoval nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!